De sarbatori alege credite ieftine

Pentru a scapa de grija cumparaturilor de sarbatori, poti sa apelezi la un credit de consum cu dobanda variabila de la Voksbank


Creditul de consum de la Volksbank iti poate aduce o suma de bani de pana la 70000 lei, cu o dobanda variabila, avantajoasa.

Obtinand un astfel de imprumut, iti poti rezolva problemele de sarbatori si nu numai, finantandu-ti proiectele ori placerile personale.

Acest credit incadrat in clasa celor de nevoi personale, vine cu un singur cost - dobanda. Marja fixa a dobanzii este de 6,99% pe intreaga durata de derulare a creditului, atat pentru imprumuturile noi, cat si pentru eventuale refinantari.

Avantajele creditelor de consum Volksbank:

- ai siguranta ratei, conoscand inca de la inceput cat ai de plata;
- dobanda fiind singurul cost, nu ai surprize neplacute pe perioada derularii imprumutului;
- nu exista comisioane de niciun fel;
- asigurarea de viata iti este oferita gratuit de banca.

Care este costul acestor credite de consum?

- ROBOR 6 luni + 6,99%, fie ca e vorba de un credit nou ori unul vechi, adica de o refinantare.

Rambursarea imprumutului se poate face in rate lunare egale, in rate descrescatoare ori poti sa rambursezi anticipat creditul, fara alte comisioane.

Ce poti face cu banii imprumutati?

Poti sa soliciti imprumutul pentru a-ti cumpara o masina, pentru a-ti finanta o vacanta, ori pentru a achizitiona bunuri durabile.

Garantiile solicitate pentru aceste credite de consum: ipoteca mobiliara asupra soludilor creditoare ori ipoteca mobiliara constituita asupra creantelor provenite din drepturi salariale si banesti.

Durata maxima de creditare este de 5 ani pentru creditele de nevoi personale ori de 10 ani in cazul refinantarilor.

Veniturile solicitate se pot constitui din: salarii, venituri din profesii liberale, pensii, chirii, venituri din indemnizatia de ingrijire copil, etc.

Deci, de sarbatori, poti folosi aceste credite de consum cu incredere, ba mai mult de atat, tot de sarbatori, Volksbak iti ofera un instrument modern de plata ce-l poti folisi atat la magazinele stradale, cat si la magazinele online. Este vorba despre Card 55, un card de credit la care ai pana la 55 de zile dobanda 0. Deci, ce sa mai incolo-incoace, sport la cumparaturile de cadouri!

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta