Imprumut urgent de bani Zaplo

Vrei sa faci rost de un imprumut cu dobanda 0 in maxim 24 de ore? Ia-l pe primul de la Zaplo!


Primul imprumut contractat la societatea nebancara Zaplo are dobanda 0 si perioada de acordare sub 24 de ore. Asadar, iata o posibilitate simple si cu adevarat rapida de a te imprumuta, fara sa ramai dator efectiv.

Imprumutul urgent Zapli se solicita online, urmarind pasii pe care o sa-i regasiti pe platforma online a IFN-ului. Practic, apasand butonul "solicita imprumut", urmeaza sa completezi formularul pus la dispozitie. Daca nu esti la prima solicitare, n-ai decat sa intri in contul tau si sa aplici in mod simplu pentru un alt credit. Creditul Zaplo se mai poate solicita si prin telefon.
Pentru a accesa acest imprumut nebancar de la Zaplo, trebuie sa ai buletin de identitate si unul din documentele de mai jos, la alegere:

- ultimul extras de cont pe luna calendaristica
- ultimul fluturas de salariu
- contractul individual de munca, prima si ultima pagina
- in cazul pensionarilor, se solicita talonul de pensie.

Daca vrei sa primesti banii prin CEC, vei avea nevoie de cartea de identitate sau de pasaport pentru a-l prezenta la ghiseul CEC Bank.

Banii solicitati ii primiti relativ rapid, prin transfer in contul tau bancar, daca ai ales aceasta cale. Retineti ca transferul intre banci se face in functie de programul de functionare al fiecarei banci in parte.

Pentru primul imprumut, poti solicita sume de pana in 400 lei, pentru al doilea imprumut poti urca pana la 800 de lei, iar de la al treilea in sus, poti ajunge la 1200 lei. Perioada de acordare poate varia intre 5 si 30 de zile.

Pentru a aplica la un imprumut urgent de bani de la Zaplo, trebuie sa ai  o varsta cuprinsa intre 19 si 75 de ani si sa fi rezident in Romania.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta