Credit rapid de la firme de imprumuturi nebancare

O alternativa la creditele bancare sunt imprumuturile de la firmele nebancare


Firme de imprumuturi nebancare veti gasi in piata romaneasca, in fiecare oras, aproape in fiecare localitate medie. Daca acum cativa ani aceste firme erau nesigure, ofereau informatii neclare, scundeau anumite informatii, in prezent aceste societati sunt mult mai transparente, fapt ce a sportit foarte mult increderea populatiei, de aceea a crescut si numarul imprumuturilor acordate.

In prezent, firmele ce acorda imprumuturi nebancare concureaza cu bancile, uneori chiar depasindu-le ca numar de credite acordate. Motivul principal al acestei cresteri vizibile se datoreaza conditiilor de eligibilitate lejere pe care le promoveaza aceste societati si birocratiei din ce in ce mai simplificate.

Chiar daca nu mai suntem in era imprumutului doar cu buletinul, de la aceste firme nebancare puteti sa obtineti credite chiar si cu doua acte, adica un act de identitate si o dovada a venitului. Din acest punct de vedere oamenii prefera sa apeleze astfel de firme si sa ocoleasca bancile. Un alt motiv pentru care sunt preferate aceste firme nebancare este cel al  permisivitatii de acordare cuantificata in scoringul din Biroul de Credit. Stim cu totii ca de la o banca comerciala nu poti obtine un nou credit daca ai un scoring negativ in Biroul de Credit. Ei bine, cu firmele nebancare nu este chiar asa, acestea pun conditii mult mai lejere si mai usor de indeplinit, unele acceptand chiar si restantierii altor credite, deci, asa-zisii rau-platnici din lista neagra a Biroului de Credit.

Dezavantajul major al firmelor ce acorda imprumuturi nebancare este dat de dobanda anuala efectiva practica de acestea, mult mai mare decat ceea ce intalnim la bancile comerciale, pe aceleasi categorii de produse financiare, in speta, pe creditele de nevoi personale si de consum.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta