Imprumuturi rapide nebancare fara garantii in 2014

Obtinerea unor bani apeland la imprumuturile rapide nebancare fara garantii inseamna in 2014 convingerea institutiilor ca-i poti rambursa la timp.


Daca vrei sa obtii astfel de imprumuturi rapide fara garantii in 2014, tot ce trebuie sa faci estr sa aduci dovezi justificative legate de faptul ca iti vei rambursa la timp impruutul, in conditiile specificate in contract.

Daca va intrebati care sunt acele dovezi, iata si raspunsul:

- dovezi legate de veniturile tale nete lunare, per total familie si pe cap de membru de familie, daca e cazul;
- dovezi legate de sumele pe care le datorezi deja altor institutii financiare;
- dovezi legate de buna-credinta ta legata de modul cum te-ai compartat in conditii similare, adica, in ce fel te-ai rambursat alte credite, daca ai avut sau nu restante, daca ti-ai indpelinit sau nu obligatiile contractuale fata de respectivele institutii financiare;
- dovezi legate de cetatenia ta si sutinute de buletinul de identitate;
- dovezi legate de faptul ca locuiesti la adresa mentionata in buletin (in general se solicita o factura de utilitati);
- dovezi legate de vechimea ta in manca, deci, despre posibilitatea de a-ti pastra veniturile actuale pe perioada derularii contractului de imprumut.

Daca indeplinesti aceste cerinte, vei obtine in mod sigur imprumuturi rapide fara garantii, chiar si la nivelul anului 2014, cand se presupune ca lucrurile au evoluat in Romania, ca nu mai suntem tributari creditului cu buletinul, depasind cei cinci ani critici, din 2008 (anul in care s-au stopat definitiv acele servicii financiare).

Evident, puteti sa faceti rost de astfel de credite rapide, fara sa vi se solicite vreo garantie, chiar si in conditii mai lejere, insa, preturile sunt pe masura solicitarilor, adica mari. In ziua de azi, exista solutii rapide sa faci rost de bani, chiar daca nu ai un venit spectaculos, chiar daca nu esti curat ca lacrima in privinta rambursarii altor credite. Astazi institutiile financiare mizeaza in acoperirea riscurilor si pe latura materiala, adica pe dobanzile percepute unor asemenea credite rapide.

Daca vrei bani urgent si nu vrei sa lasi vreo garantie, poti sa aduci dovezile specificate mai sus, sau poti sa platesti mai mult, o dobanda mai mare.

Cele mai mari neajunsuri ale acestor imprumuturi rapide fara garantii sunt determinate de faptul ca nu poti face rost de sume mari de bani, iar perioada de creditare este mica. Avand in minte acest timp redus, oamenii sunt in general tentati sa prelungeasca contractul de imprumut, rostogolindu-si astfel datoriile, lucru ce de cele mai multe ori determina o indatorare greu de suportat de respecticii cetateni, motiv pentru care, se creaza adevarate drame de care auzim prin presa.

Cu alte cuvinte, imprumuturile rapide fara garantii sunt o solutie, insa, cu conditia sa nu depasesti perioada indicata in contractul de credit, sa te limitezi la a-ti indeplini obligatiile contractuale ce-ti revin pe perioada respectiva si sa rambursezi la timp respectiva suma, mai ales ca vorbim de multe ori, doar de o singura transa.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta