Credite nebancare urgente pentru situatii neprevazute

Cand poate fi eficient sa apelezi la aceste credite nebancare rapide?


Ce va determina sa apelati la credite nebancare urgente? Sunteti in plin sezon de vacanta, v-ati epuizat banii cu ocazia sarbatorilor, va este din ce in ce mai dificil sa va achitati factura la intretinere, sunteti in cautarea unor fonduri facile, care sa nu implice garantii ori alte forme de implicare directa; atunci este clar ca va orietentati catre ceea ce se cheama credite nebancare urgenta – produse financiare lejere oferite de IFN-uri.

Vremurile dificile resimtite de multi dintre noi si sezonul sarac in oportunitati ne determina sa apelam la modalitati mai putin conventionale de a face rost de bani rapid. Chiar daca la prima vedere, imprumuturile nebancare nu sunt niste cuvinte care sa ne gadile urechile intr-un mod placut, sigur si cu incredere, totusi, ele pot devini solutia de compromis pe care o puteti apela in momente grele.

Chiar daca ai auzit tot felul de povesti, care mai de care mai inspaimantatoare despre creditele nebancare urgente, totusi, trebuie sa retineti ca apelati la niste imprumuturi de bani de la niste firme care doresc sa scoata profit din astfel de practici, deci, nu sunt organizatii de binefacere ori ONG-uri ce traiesc din donatii. Chiar daca la prima vedere dobanzile aferente pot parea mari, totusi, ele sunt menite sa sustina riscurile asociate si sa acopere, acolo unde e cazul, pierderile inevitabile in acest domeniu.

Evident, un imprumut nebancar urgent trebuie sa fie considerat pe termen scurt, ca sa-si gaseasca rostul, altfel, costurile asociate ar deveni mult prea mari in comparatie cu avantajele sustinute de rapiditatea cu care poti obtine banii de care ai nevoie. Chiar daca factorii ce te determina sa apelati la aceste credite nebancare pot sa se prelungeasca din motive care nu tin in mod direct de tine, ar fi bine sa te gandesti inainte de a-ti prelungi un astfel de efort financiar – caci, va deveni un efort financiar, daca depasesti limita de durata prevazuta initial pentru contractul de credit.

Apelarea unor credite nebancare de urgenta pe termen scurt poate reprezenta salvarea unei situatii, insa, asa cum spuneam, daca ajungeti sa rostogoloti asemenea imprumuturi, se vor transforma rapid in piatra de moara pentru cei ce le acceseaza.

Credite urgente nebancare ori credite rapide fara garantii; acestea sunt cautarile momentului legate de dorintele romanilor de a face rost de bani. Din cauza imposibilitatii persoanelor cu venituri mici de a beneficia de creditele bancare, exista solutii ce ii directioneaza in piata nebancara de cele mai multe ori, unde Institutiile Financiare Nebancare (IFN-urile) au la oferte credite urgente pentru persoanele cu venituri mici, precum si pentru restantierii bancilor, pentru rau platnicii unor credite anterioare, cei inscrisi in Biroul de Credit cu un scoring negativ.

De ce nu apeleaza toti romanii doritori de un imprumut la aceste credite urgente nebancare, daca sunt atat de minunate? Pentru ca in general sunt scumpe, fapt ce nu-i discrediteaza pe cei ce detin aceste societati, acesta fiind doar un mod de a-si acoperi riscurile asumare in momentul in care o astfel de societate crediteaza un cetatean cu antecedente negative in privinta altor imprumuturi, ori cand ofera bani unor oameni cu venituri mici, aflate la limita posibilitatilor de indatorare ale respectivului client.

Ei bine, numaurl mare al restantierilor, precum si numarul foarte mare al celor cu venituri mici, venituri mult diminuate odata cu instalarea crizei economice, uneori doar pe hartie (pentru ca patronii sa nu mai fie nevoiti sa achite darile catre stat), a determinat o evolutie fulminanta a acestei clase de imprumuturi nebancare, anume, clasa creditelor urgente, a imprumuturilor rapide, oferite clientilor in conditii lejere, permisive din punctul de vedere al conditiilor de eligibilitate, insa, la dobanzi mari, uneori cifrele dobanzilor sunt inaimaginabile pentru cineva care are de-a face pentru prima oare cu asemenea credite.

Din noianul de credite urgente nebancare, va informam ca printre cele mai cunoscute din piata se numara cele de la:

- Cetelem – o gama variata de ofete, de la cele rapide accesabile la ghiseu, la creditele online, ori creditele facute direct in magazin; o importanta aparte da Cetelem cardului de credit, card ce se incadreaza la randul lui in acceasi clasa a creditelor urgente nebancare, prin prisma conditiilor de eligibilitate;

- Provident – creditele urgente nebancare la domiciliu, sau nu; nu este o metafora, este doar o varianta de imprumuturi ce poate fi gestionata la domiciliul clientului, daca isi doreste, serviciul acesta fiind extracost;

- TBI Credit – creditele rapide, fara mari batai de cap; ofertele TBI Credit sunt unele oneste, fiind in acord cu nevoile imediate ale clientilor;

- Viva Credit – creditele urgente pana la salariu; sume mici imprumutate pentru perioade scurte de timp, la dobanzi destul de mari;

Pe langa aceste societati, exista multe altele in piata ce ofera credite urgente nebancare, insa, mai putin relevante din punctul de vedere al accesibilitatii ofertelor.

Credite urgente nebancare – oferte de creditare pentru restatieri si cei cu venituri mici:

- Cetelem – ofera credite celor cu venituri mici, precum si restantierilor in anumite conditii;
- Provident – printre cele mai mici praguri solicitate ale venitului (540 per familie, ori 270 per membru de familie), ofera credite urgente nebancare si restantierilor in anumite conditii;
- Viva Credit – ofera imprumuturi celor cu venituri mici, precum si restantierilor;

Acestea sunt doar cateva din ofertele pietei nebancare in privinta creditarii pe termen scurt.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta