Bani urgent din credite fara garantii

Credite de nevoi personale fara garantii, solutia la indemana de a face rost de bani rapid


Daca vrei sa faci rost de o suma de bani urgent, dar care sa nu implice vreo garantie, poti apela la creditele de nevoi personale de la Piraeus Bank. Aceasta banca ofera credite fara garantii reale prin care tu poti imprumuta sume pana la 20.000 de euro, in mod rapid, fara batai de cap.

Avantajul acestor credit este ca pot fi accesate foarte rapid, banca punandu-ti la dispozitie un sistem online de aplicare si tot online poti obtine clarificari si alte detalii.

Variantele de credite de nevoi personale fara garantii, de la Piraeus Bank sunt urmatoarele: oferta cu recompensa, creditul pentru studii, creditul asigurat, simplu de luat.

Noi vom analiza creditul simplu de luat, caci pare cea mai simpla cale de a obtine niste bani.

Metoda simpla de obtinere a unui credit pusa la dispozitie de Piraeus Bank iti poate usura obtinerea unui lucru mult dorit ori visat, iti poate ajuta sa-ti indeplinesti planurile.

Avantajele acestor credite fara garantii sunt urmatoarele:

- obtii rapid un credit pana la 20.000 euro, in functie de nevoile tale si de veniturile pe care le obtii lunar, fara avans, fara giranti, fara garantii imobiliare;
- poti sa-ti refinantezi un alt credit si sa platesti o singura rata lunar;
- poti sa-ti reevaluezi un alt credit si sa-l transformi intr-o alta moneda, mai aceptabila ca si curs in zilele noastre;
- iti poti plati o parte dintr-un credit mai vechi, in mod anticipat, reducandu-ti astfel povara de plata lunara, fara restrictii ori costuri suplimentare.

Venitul minim individual necesare pentru obtinerea acestor credite de nevoi personale fara garantii este de 1200 lei, iar cel cumulat trebuie sa fie de minim 1800 lei.

Durata unui asemenea credit variaza intre 6 luni si 60 de luni si poate urca pana la 84 de luni pentru creditele de refinantare.

Un exemplu de calcul reprezentativ pentru un asemenea credit, puteti vedea mai jos:


Obtinerea unui imprumtu rapid fara garantii necesita o anumita documentatie, ce include:

- adeverinta de venit
- declaratia d e acord
- cererea de credit
- formular co-platitor
- documente generale
- documente de venit

Creditele de nevoi personale oferite in orice moment de catre Piraeus Bank, caci, nu uitati, puteti aplica online, banca oferindu-va sansa de a face rost de bani in mod simplu si rapid, completand un simplu formular, intr-o prima faza.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta