Bani rapid cu "nume si prenume"

Daca vrei sa faci rost de bani, acceseaza chiar acum creditul de nevoi personale Nume si Prenume cu ipoteca de la Bancpost.


Obtinerea unei sume mai mari de bani este un lucru foarte complicat, indiferent de institutia careia te adresezi, fie ea Institutie Financiara Nebancara ori banca.

Pentru orice suma ce depaseste o anumita valoarea societatile fianciare solicita in general garantii echivalente ori chiar mult peste valoarea creditului solicitat.

Venind in intampinarea nevoilor clientilor de a obtine sume mai mari de bani, Bancpost pune la dispozitie credite de nevoi personale Nume si Prenume, cu ipoteca.

Indiferent de directia pe care trebuie s-o dai sumei de bani imprumutate, fie pentru o investitie, fie pentru o refinantare, fie pentru a-ti achita niste datorii mai vechi, poti acum sa soliciti un credit bancar rapid de la Bancpost, ba mai mult de atat, il pot solicita online. Trebuie doar sa completati un formular, cu numele si prenumele, emailul, telefonul si CNP-ul dumneavoastra si detaliile despre imprumutul dorit, despre veniturile lunare, despre alte credite mai vechi si sa trimiti aceste informatii la Bancpost, unde poti obtine o preaprobare a creditului, dupa care deplasarea la banca va fi o simpla formalitate de semnare a contractului de imprumut si ridicare a sumei de bani dorite.

Suma pe care o poti obtine este de minim 5.000 de euro si de maxim 75% din valoarea garantiei acceptate, pe o perioada de maxim 5 ani, in cazul creditelor de nevoi personale nenominalizate si de maxim 25 de ani, pentru creditele de refinantare.

Pe langa costurile regulate cu dobanda creditului, vezi mai avea de plata si o serie de comisioane si taxe de evaluare.

Rambursarea creditului se poater face fie in rate egale, fie in rate descrescatoare, iar garantia acceptate este fie o ipoteca de rang I ori II, ori o polita de asigurare imobil cesionata in favoarea bancii.

Pana la 31 iunie poti beneficia si de o promotie speciala, daca alegi creditul care ti se potriveste, poti beneficia de un cadou de 2000 de lei sau poti opta pentru "vacanta la plata ratei". Voucherul de 2000 de lei il poti folosi exclusiv in magazinele: Altex, Elvila si Media Galaxi.

De asemenea, daca recomanzi unui prieten aceste credite de nevoi personale de la Bancpost, iar prietenul acceseaza creditu, tu vei primi 1000 de lei, iar prietenul tau primeste 2000 de lei cadou de casa nou sau pentru renovare.

Iata mai jos si un exemplu de calcul pentru un credit de 25.000 de lei, contractat pentru o perioada de 24 de luni, la care garantia (valoarea imobilului) este de 150.000 lei:

- rata dobanzii este de 5,58%;
- comisionul de analiza de 1500 lei
- anuitate de 1.103,29 lei
- comision lunar de administrare cont curent de 6 lei
- total de plata lunar - rata lunara = 1.109,29 lei.

Si nu uitati, pentru creditul Nume Prenume de la Bancpost puteti obtine o preaprobare a creditului, completand online formularul de imprumut.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta