Microcreditare nebancara pentru afaceri noi ori in dezvoltare

Microcredite pentru imbanatirea vietii de la Vitas IFN SA


Finantarea intreprinderilor mici si mijlocii prin dezvoltarea unor parteneriate viabile este scopul acestei societati comerciale de tip corporatist

Vitas IFN SA este o societate comerciala de tip corporatist ce a pastruns pe piata romaneasca inca din anul 1996, deci cu o experienta considerabila deja in domeniu.

Partenerii Vitas IFN SA sunt societi cu renume in domeniu: Raiffeisen Bank, KPMG, MFC, PayPoint, Comisia Europeana.

Functionand ca o societate de microcreditare, Vitas IFN SA, s-a dezvoltat prin crearea de programe de imprumuturi destinate intreprinderilor mici si mijlocii, fiind un pion activ in sprijinirea micilor companii la finantare.

In cei peste 17 ani de activitate, Vitas IFN SA a derulat proiecte de finantare in zone miniere si in zone rurale, avand ca parteneri institutii de renume, cum ar fi Banca Europeana de Dezvoltare ori Comisia Europeana.

In prtofoliul de activitate al Vitas IFN SA intalnim trei tipuri de finantari: credite de start, credite de buna crestere si credite cu suflet.

Creditele de start sunt finantari concepute pentru o "idee", astfel incat micii intreprinzatori sa-si poata primi banii doriti in vederea finantarii unei idei. Printr-un astfel de imprumut de la Vitas IFN SA, obtii un punct de sprijin si de inceput pentru afacerea ta. avantajul acestui imprumut este ca nu-ti ofera surprize neplacute, tu stiind de la inceput cat vei rambura, rata este in functie de veniturile tale, iar costurile ascunse nu exista.

Creditele de buna crestere sunt destinate intreprinzatorilor cu experienta, celor ce doresc sa-si dezvolte o afacere. Vitas IFN SA finanteaza astfel proiecte in dezvoltare, cu un minim de documente, cu birocratie redusa. Poti sa-ti finantezi construirea unui sediu, ori poti folosi banii pentru achizitia unor utilaje ori marfuri, prin creditele de buna crestere Vitas IFN SA da avans afacerii tale.

Creditele cu suflet sunt produse financiare adaptate fiecarei nevoi in parte, fiecarei afaceri in parte. Acest tip de imprumut se bazeaza exclusiv pe relationarea dintre Vitas IFN SA si clientul in acord cu afacerea sa.

Puteti afla mai multe despre produsele financiare marca Vitas IFN, accesand platforma online a acestei societati non-bancare http://www.vitasromania.ro/ro/prod1.php,

Ca o noutate pentru anul 2014, Vitas IFN SA a anuntat semnarea unui partenrriat cu PayPoint Romania, pentru serviciul de colectare a platilor ratelor la credite prin reteaua de puncte PayPoint.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta