Credite rapide nebancare de la Simplu Credit

Ce poate fi mai simplu decat cel mai usor credit rapid nebancar de la Simplu Credit?


Vrei sa vezi ce inseamna credite rapide nebancare accesabile in cel mai usor mod posibil? Incearca la Simplu Credit! Vei vedea ca este cel mai simplu mod in care poti experimenta obtinerea unui imprumut rapid de bani.

Simplu Credit este o firma nonbancara autorizata de catre BNR, firma ce acorda imprumuturi catre persoane fizice si juridice (adica finanteaza alte companii).

Ce poate fi mai simplu?

- completezi formularul de credit online;
- printezi documentele;
- trimiti documentele.

Firme de credite rapide, bancare si nebancare sunt destule pe piata romaneasca, insa, multe dintre ele inteleg altfel principiul rapiditatii acordarii unui imprumut. Sunt firme de imprumuturi nebancare ce declara ca-ti acorda creditul rapid, insa, banii ii poti primii si dupa 10 zile. Si atunci, te intrebi, de ce acele firme isi declara creditele ca fiind unele rapide.

Apeland la firma de creditare Simplu Credit, ca persoana fizica, poti ibtine fie credite de nevoi personale, fie credite rambursabile pana la salariu, asa numitele "credite pana la salariu".

In cazul creditelor de nevoi personale, poti obtine sume cuprinse intre 100 si 10000 lei, pe o perioada de la 12 la 36 de luni.

Ca exemplu, pentru un venit net lunar de 500 lei, poti pleca acasa cu suma de 500 de lei, acordata pe o perioada de 12 luni de zile. La un credit de 500 de lei, vei avea de plata 80,29 lei lunar, iar comisionul de acordare este de 220 lei.

Pentru creditele pana la salariu puteti beneficia de sume cuprinse intre 100 si 500 de lei, pe o perioada de la 10 la 35 zile.

Pentru un credit de 100 de lei, pentru 10 zile, la un venit net lunar de 300 de lei, vei avea de rambursat suma de 118,33 lei, iar comisionul de acordare este de 10 lei.

Avantajele creditelor oferite de firma Simplu Credit:

- minim de documente solicitate;
- poti obtine banii imprumutati in 24 de ore;
- flexibilitate si atentie;
- ti se acorda imprumutul chiar daca ai avut probleme in trecut cu plata unor rate, adica, dca esti restantier al altor credit sau inscris in Biroul de Credit ca rau-platnic;
- rate fixe pe intreaga derulare a imprumutului.

Pentru solicitarea unui credit aveti nevoie de copie dupa buletin si o adeverinta de venit.

In aceasta perioada se deruleaza si doua promotii la Simplu Credit:
- una legata de creditele pana la salariu;
- a doua se refera la creditele de nevoi personale.

In privinta promotiei la creditele de nevoi personale, unde poti beneficia de sume de bani de pana la 10.000 lei, poti primi pana la 740 lei CADOU de la Simplu Credit. Poti beneficia de o reducere de 5% din valoarea ratei lunare la creditele de nevoi personale. Aceasta reducere se face la incasarea rate. In acest fel, reducerea poate ajunge la 740 lei, reducerea este calculata pentru un maxim de creditare de 10000 lei, pentru 3 ani.

Pentru mai multe informatii, accesati site-ul firmei Simplu Credit.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta