CREDITE NEBANCARE RAPIDE DOAR CU BULETINUL

Vrei sa faci rost de bani rapid? Cauta credite rapide doar cu buletinul de la IFN


Pe masura ce ne indepartam cu pasi repezi de anii anteriori crizei, deja celebrii ani 2006-2008, uitam de elementul declansator si de faptul ca "ne-a fost bine odata".

Au trecut cinci ani de cand am aflat si n-am inteles ce ne-a lovit. Va amintit desigur de Tariceanu cand ne spunea ca se apropie criza, pe de-o parte, iar pe de alta parte, crea un deficit pe care-l platim si azi ca sa duduie economia. Va amintiti de Basescu cand plangea alaturi de profesori si le crestea salariile cu 50%? Va amintiti de creditele rapide doar cu buletinul? Va amintiti de inghesuiala de la Altex, Media Galaxy, Flanco, Domo, etc? Va amintiti cum ieseau bancherii in strada si ruga cetatenii sa pofteasca in banca pentru a le acorda un credit? Va amintiti de reprezentantii Provident care misunau ca furnicutele oferindu-le clientilor credite nebancare doar cu buletinul?

Ei bine, suntem in anul 2013 si aceste credite rapide doar cu buletinul sunt la fel de vii in gandul romanilor la fel cum erau si in acei ani evocati.

Evident, multa lume n-a mai avut de-a face cu credite de atunci, fapt ce explica cautarile masive inregistrate pentru creditele doar cu buletinul din ultima vreme.

Noi cautam imprumuturi nebancare doar cu buletinul, iar in Republica Moldova se inmultesc institutiile financiare ce acorda atfel de credite ca ciupercile dupa ploaie.

La noi, in afara de camatari, institutiile financiare sunt ingradite de a mai acorda credite doar cu buletinul, avand in vedere legislatia actuala ce solicita un anumit grad de indatorare, grad de indatorare verificat prin intermediul adeverintei de venit sau a fluturasului de salariu, deci, nu mai incape vorba sa iei un cred doar pe baza buletinului de identitate.

Oricum, fie vorba intre noi, niciodata nu s-au dat credite rapide doar pe baza buletinului de identitate, aceasta sintagma era doar o reclama, pentru ca societatile financiare solicitatu si alte acte.

Aflati mai multe despre imprumuturile rapide doar cu buletinul, accesand si site-ul nostru Bani Urgent.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta