IMPRUMUTURI LA DOMICILIU DE LA IFN-URI

Creditele nebancare la domiciliu reprezinta solutia optima pentru a face rost de bani rapid


Daca cetatenii europeni sunt invatati sa apeleze la imprumuturile rapide de genul creditelor la domiciliu sau a celor pana la salariu doar ca ultima solutie, in Romania lucrurile stau exact pe dos. Reclama cea mai agresiva o vedem la aceste imprumuturi rapide la domiciliu sau pana la salariu.

In general, aceste tipuri de imprumuturi nebancare sunt recomandate doar celor ce n-au alta posibilitate de a obtine un credit de consum de la o banca.

Daca poti indeplini conditiile de eligibilitate pentru accesarea unui credit bancar, nu vad ce motiv ai avea sa apelezi la imprumuturile nebancare, cu atat mai mult la imprumuturile rapide de tipul celor la domiciliu sau pana la salariu.

Cu totul de acord ca o banca iti cere mai multe acte, birocratia este mai mare si astepti un timp mai indelungat sa primesti banii, insa, dobanda echivaleaza aceste dezavantaje ale creditelor bancare.

Creditele rapide foarte scumpe au diverse nume, fiind promovate ca imprumuturi rapide, de genul celor la domiciliu sau pana la salariu, ori cu accesare online, accesare ce este confundata de multe ori un un produs de creditare in sine si nu cu o forma de acordare, cu un serviciu financiar. 

In lipsa creditelor rapid doar cu buletinul, oamenii s-au reorientat catre imprumuturile la domiciliu si cele pana la salariu, din aceleasi motive: lipsa investigarii trecutului legat de alte imprumuturi. Pentru aceste imprumuturi rapide nu trebuie sa ai un scoring pozitiv in Biroul de Credit, nu te intreaba nimeni daca ai fost sau nu restantier al altor credite, tot ce trebuie sa ai este buletinul de identitate si o adeverinta de venit care sa demonostreze posibilitatea de rambursare a imprumutului solicitat.

Lucrurile ce trebuiesc evitat apropo de imprumuturile rapide sunt urmatoarele:

- nu trebuie sa imprumuturi bani in mod repetat;
- nu trebuie sa accesezi un credit doar pentru a rambursa alt credit;
- daca ai deja contractat un astfel de imprumut, nu mai accesa un altul la fel de scump;
- daca rostogolesti in vreun fel un imprumut rapid, dobanzile iti vor face foarte greu de rambursat creditul initial. 

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta