AN NEVOIE DE UN CREDIT RAPID, 1000 DE LEI

As avea nevoie de 1000 de lei rapid. Cat ar fi rata pentru acest credit rapid, tinand cont ca salariul meu lunar este de 700 lei, bani in mana?


Pentru accesarea unui credit rapid puteti sa apelati la serviciile online puse la dispozitie de majoritatea IFN-urilor mari. Accesati site-ul unui IFN, si acolo veti gasi atat un calculator de rate, care va poate informa chiar si asupra gradului de indatorare in functie de veniturile lunare, dar, tot acolo puteti sa completati si cererea de credit online. Mai exista si varianta sa completati un formular de intentie si sa asteptati sa fiti contactat de un reprezentant al societatii nebancare.

De obicei, IFN-urile nu solicita detalii despre destinatia banilor luati imprumut, insa, oamenii apeleaza la creditele rapide in special pentru achizitionarea unor bunuri de strica folosinta sau pentru plata unor facturi restante. Imprumutul rapid poate fi accesat online, telefonic sau la domiciliu; poate fi accesat in magazin sau la filialele institutiilor nebancare. Creditul il poti obtine chiar si in 24 de ore, maxim poate sa dureze pana la 72 de ore, daca e vorba de unul rapid.

Apeland la un imprumut rapid de bani poti obtine pana in 5000 de euro, pentru 5 ani. Documentele care ti se cer pentru un credit rapid sunt: copie dupa actul de identitate si adeverinta de venit.
Veniturile acceptate pentru creditul rapid includ salarii, pensii, venituri provenite din activitati independente, chirii, comisioane din vanzari, etc.

Suma maxima care poate fi imprumutata este determinata atat de venitul lunar net si perioada pe care doriti sa contractati creditul, precum si de gradul de indatorare admis de institutia finantatoare.

Bancile calculeaza bonitatea solicitantului astfel: din veniturile nete sunt scazute cheltuielile de subzistenta, dupa care se aplica gradul de indatorare maxim admis (intre 50% si 70%). Ulterior, din valoarea obtinuta sunt scazute celelalte obligatii lunare de plata. Suma rezultata reprezinta rata lunara pe care o puteti sustine.

Concluzia este ca puteti sa obtineti un credit rapid de 1000 de lei chiar si cu un salariu de 700 de lei pe luna. Rata lunara depinde de gradul de indatorare, in speta, daca mai aveti si alte credite in derulare. De asemenea, rata creditului dorit va depinde si de tipul de imprumt pentru care veti opta: la domiciliu, pana la salariu, de nevoi personale, de achizitie, etc.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta