IMPRUMUTURI NEBANCARE RAPIDE

Cum poti sa apelezi la imprumuturile nebancare rapide? Cine acorda astfel de imprumuturi?


Piata imprumuturilor nebancare rapide este una din ce in ce mai larga, multe dintre institutiile financiare nebancare introducandu-si in portofoliul de servicii si pe acestea de tip rapid.

De fapt, la baza, imprumuturile nebancare rapide sunt tot niste produse financiare de tip "credite de consum", insa, sunt adaptate un pic la cerintele pietei, in contextul economic actual.


Astfel, in prezent, multi romani se incadreaza greu chiar si pentru un credit nebancar obisnuit de la IFN, datorita noilor reguli impuse de BNR, care a considerat creditele cu buletinul un dezastru economic, astfel incat aceste noi norme de functionare a IFN-urilor implica conditii mult mai strice legate in primul rand de capacitatea clientilor de a-si rambursa imprumutul solicitat.

Pe principiul "pentru a lua un credit, trebuie sa dovedesti ca n-ai nevoie de el", IFN-rile cer dovezi de bonitate clientilor, asigurandu-se ca-si vor primi banii imprumutati.

In acest context general, au aparut aceste imprumuturi nebancare rapide, imprumuturi ce reprezinta de fapt o portita de risc asigurat de catre IFN-uri, risc ce este acoperit din plin de dobanzile practicate pentru aceste servicii de creditare rapida.

De exemplu, pentru a beneficia de un credit rapid, poti apela la imprumuturile rapide nebancare de la Privident, vei obtine in acest mod o suma de bani de care ai nevoie, intr-un mod rapid.

Sprijinirea programelor de educatie financiara reprezinta o prioritate pentru cel mai activ jucator pe piata imprumuturilor nebancare rapide. Un nivel ridicat al intelegerii conceptelor financiare ajuta consumatorii sa isi gestioneze mai eficient bugetele familiale.

Provident Financial Romania este o institutie financiara nebancara inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei si specializata in acordarea de imprumuturi de valoare mica, pe termen scurt.

Societatea este parte a grupului britanic International Personal Finance (IPF), lider international in furnizarea de imprumuturi la domiciliu, cu peste doua milioane de clienti si 6.200 de angajati care lucreaza impreuna cu aproximativ 26.000 de reprezentanti in sase tari, pe doua continente.

Imprumuturi rapide nebancare de la Provident

Iti garantam ca institutia noastra rate fixe, fara comisioane ascunse, astfel incat stii de la inceput cat si cum platesti.

Suntem rapizi

Poti primi imprumutul solicitat in doar cateva zile.
Venim noi la tine

Provident iti ofera un serviciu financiar unic in Romania: poti primi banii la tine acasa, unde un reprezentant te va vizita apoi pentru a incasa ratele. Fara orare fixe, bataie de cap sau pierdere de vreme.

Vei descoperi ca reprezentantii nostri sunt prietenosi si intelegatori. De fapt, multi dintre ei au inceput prin a fi clientii nostri.

Afla mai multe de imprumuturile nebancare rapide de la Provident, accesand portalul Provident.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta