IMPRUMUT RAPID NEBANCAR - BANI URGENT

Pot sa apelez la un imprumut rapid nebancar daca am in derulare un alt credit nebancar?


Sintagma "imprumut rapid" a devenit printre cele mai populare in randul clientilor ce apeleaza la imprumuturile nebancare pentru a face rost de bani urgent.

Popularitatea imprumuturilor rapide deriva in primul rand din conditiile de eligibilitate mult mai lejere ce permit chiar si restantierilor bancilor, cei care au alte credite in curs, celor care au avut probleme intr-un fel sau altul cu creditele mai vechi, cei care sunt rai platnici si inscrisi in Biroul de Credit cu un scoring negativ, etc. Aceste enumerari reprezinta de fapt un public tinta pentru institutiile financiare nebancare si mod deosebit pentru acest serviciu "vedeta" - imprumut rapid nebancar - .


Raspunsul la intrebarea de mai sus este unul afirmativ, insa, chiar si aceste imprumuturi rapide au restrictiile lor, in sensul ca gradul de indatorare nu poate sa depaseasca plafonul impus de BNR, lucru care nu se intampla de obicei, avand in vedere faptul ca prin accesarea unui credit rapid nu poti dispune de sume mari de bani, de obicei acestea variind intre 200 si 3000 de lei, frecvente fiind sumele de 500, 1000 si 1500 de lei.

De obicei un astfel de imprumut rapid poate fi accesat online sau prin intermediul telefonului: suni, te interesezi, daca-ti arati disponibilitatea IFN-ul iti trimite un consultant acasa pentru a discuta termenii contractului si in final pentru a-l semna. Banii iti vin in cont direct, ii poti ridica personal sau daca doresti poti sa-i primesti chiar la domiciliu.

De exemplu, de la Provident poti solicita un credit nebancar online, completand formularul online, sau poti sa suni la un numar de telefon, iar un reprezentant iti vine acasa pentru semnarea contractului de credit.

In functie de tipul de imprumut rapid dorit, poti solicita sume cuprinse intre 500 si 3.500 de lei. Nu ai nevoie de giranti sau de garantii materiale, iar banii vor fi virati in contul tau in 10 zile de la semnarea contractului.

Costul imprumutului este stabilit printr-un contract de credit foarte transparent. Astfel, stii de la bun inceput care este costul total si cum urmeaza sa rambursezi imprumutul. Nu exista comisioane ascunse, iar suma datorata nu poate creste.

Vrei sa primesti banii in 48 de ore direct la tine acasa? Atunci alege si serviciul optional de gestionare la domiciliu a creditului, un serviciu auxiliar oferit contra cost, care iti permite sa primesti banii in mana, in maximum doua zile, la tine acasa. Nu ai nevoie de un cont bancar, iar ratele le vei plati confortabil, de acasa.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta