IMPRUMUT ONLINE DE LA PROVIDENT

Cum pot sa accesez un imprumut Provident? Ce conditii sunt? Cati bani poti imprumuta? La ce dobanda?


Acum ceva ani in urma, exista o problema semnificativa legata de afisarea dobanzilor de catre societatile nebancare, si de alte detalii legate de procesul de creditare sau de creditul in sine. Aceste asa zise probleme apareau in special pe site-urile institutiilor nebancare, fapt ce-i punea in incurcatura pe doritorii de credite, in timp creandu-se un curent negativ, am putea spune, legat de acordarea online a creditelor si de informatiile puse la dispozitie de catre IFN-uri pe site-urile proprii. Intre timp, reglementarile BNR au rezolvat aceasta problema, in asa fel incat, acum nu mai exista date ascunse sau cu caracter ascuns, pe site-urile IFN-urilor. Dobanzile sunt la vedere, clar exprimate, in procente, cu exemple clare de calcul, si toate costurile ce compun costul total al unui credit sunt detaliate.

Este adevarat ca va mai trece un timp pana cand romanii vor fi cert convinsi ca acordarea online a creditelor reprezinta un proces firesc, nici mai scump, nici mai ieftin decat alt tip de acordare, ca in fapt, acordarea online a creditelor nebancare reprezinta un serviciu si nu un produs in sine, deci, nu implica costuri suplimentare si nici date ascunse.

Una din Institutiile Financiare Nebancare ce ofera credite online este si Provident, una din cele mai cunoscute societati non bancare din Romania, ce ofera credite de consum, cu varianta de credite la domiciliu, un produs financiar cunoscut de clienti, insa, extra cost, adica, implica costuri suplimentare fata de creditul de baza.

Atunci cand doriti sa alegeti un credit nebancar, si aveti de gand sa comparati diverse produse financiare, este bine sa aveti in vedere pe langa dobanda anuala efectiva (DAE) si alte aspecte, cum ar fi timpul de acordare, intervalul creditarii, adica pe cat timp contractezi creditul, ce alte servicii suplimentare mai contractezi odata cu suma de bani aferenta creditului (cum ar fi acest serviciu de creditare la domiciliu, ce nu este implicat in costul creditului ci te costa suplimentar).

Daca vrei sa compari un credit nebancar de 1000 de lei, contractat pentru un an de zile, cu aceeasi suma de bani imprumutata pentru 10 zile, dobanda anuala efectiva, exprimata in termeni procentuali nu are nicio valoare de comparatie. E ca si cum ai compara mere cu pere.

Pentru a fi relevant, este important ca DAE sa fie folosita pentru a compara doua produse financiare similare.

De exemplu, la Provident, odata ales tipul de imprumut, agentul te va informa asupra DAE corespunzatoare imprumutului tau.

Poti solicita un imprumut online completand un simplu formular.

In functie de tipul de imprumut dorit, poti solicita rapid sume cuprinse intre 500 si 3.500 de lei. Nu ai nevoie de giranti sau de garantii materiale, iar banii vor fi virati in contul tau in 10 zile de la semnarea contractului.

Costul imprumutului este stabilit printr-un contract de credit foarte transparent. Astfel, stii de la bun inceput care este costul total si cum urmeaza sa rambursezi imprumutul. Nu exista comisioane ascunse, iar suma datorata nu poate creste.

Vrei sa primesti banii in 48 de ore direct la tine acasa? Atunci alege si serviciul optional de gestionare la domiciliu a creditului, un serviciu auxiliar oferit contra cost, care iti permite sa primesti banii in mana, in maximum doua zile, la tine acasa. Nu ai nevoie de un cont bancar, iar ratele le vei plati confortabil, de acasa.

Ce imprumut pot solicita? In functie de tipul de imprumut dorit, la o prima colaborare poti solicita sume cuprinse intre 500 si 3.000 de lei. Clientii existenti pot obtine si 3.500 de lei, in functie de comportamentul de plata si de veniturile disponibile.

Pentru a solicita un imprumut, completeaza formularul online.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta