CREDITE RAPIDE PANA LA SALARIU

Creditele pana la salariu pot fi o salavare sau o ingropare


Creditele pana la salariu sunt printre cele mai controversate forme de imprumut la nivelul UE dar si al Romaniei, insa, la o scara mai mica. Daca in tari precum Franta sau Anglia, creditele pana la salariu au fost restrictionate pana la a fi aproape interzise, la noi inca nu exista o penurie cfare sa determine asemenea reactii vis-a-vis de aceste forme de imprumuturi pe termen scurt si cu dobanzi uriase.

Creditele pana la salariu determina in general o impovarare financiara deosebita pentru cei ce le contracteaza, din fericire sumele implicate sunt destul de mici, astfel ca, pe termen scurt, putin probabil sa ajungi la indatorari mari, cu exceptia cazurilor in care nu-ti rambursezi la timp creditul si ajungi sa platesti penalitatile aferente. 


In general, creditorii ce acorda asemenea credite pana la salariu, credite ce fac parte din tagma imprumuturilor rapide, contractate pe perioade scurte si la costuri foarte mari, au o politica destul de permisiva, determinata in principal de faptul ca multi clienti acceseaza aceste credite desi nu ar fi trebuit sa fie imprumutati de la bun-inceput.

In momentul in care trebuie sa ramburseze creditul, creditorii incurajeaza clientii sa rostogoleasca datoria, exacerband si mai mult dificultatile financiare ale acestora.

Conform datelor oficiale, 28% dintre credite sunt refinantate sau prelungite cel putin o data, ceea ce genereaza 50% din veniturile creditorilor.

Consilierii financiari au raportat ca de cele mai multe ori, cei care solicita sfaturi financiare au rostogolit de cel putin 4 ori un credit si au 6 credite separate de tipul imprumuturilor pana la salariu.

Desi companiile sustin ca fac afaceri acordand credite de valori mici pe  perioade scurte, datele financiare arata ca ele isi obtin profiturile acordand credite pe perioade lungi la costuri foarte mari, din cauza rostogolirilor si refinantarilor.

In plus, creditorii nu trebuie sa concureze prea mult pe aceasta piata deoarece clientii sunt captivi. O data finantat, clientul are sanse mici sa mai poata rambursa datoria, astfel ca este fortat sa rostogoleasca, de la o luna la alta, creditul.

Afla mai multe despre creditele pana la salariu vizitand si siteul nostru Bani Urgent.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta