CAT COSTA UN IMPRUMUT NEBANCAR

Daca ai nevoie de un imprumut de bani urgent, te intrebi probabil si cat te costa un astfel de imprumut


Cat te costa un credit nebancar? Costul total al unui imprumut nebancar variaza in functie de tipul de imprumut contractat, de perioada de rambursare, de timpul in care ti se acorda efectiv creditul si de timpul in care obtii banii in mana, de venitul lunar, de frecventa ratelor si nu in ultimul rand, de trecutul tau legat de alte credite.

Daca pana anii trecuti, singurii care ofereau credite pe perioade scurte de timp erau cei de la Provident, mai nou si alte IFN-uri incearca sa-si atraga clientii cu imprumuturi rapide, pe perioade scurte, acordate rapid, dar cu dobanzi mari.


Cat costa un astfel de imprumut rapid de bani?

Pentru un credit de 9.000 lei se percepe un comision de 0,45%, DAE este de 19,90%, iar suma totala de rambursat este de 12.612 lei. Rata ajunge la 350 de lei.

In cazul unui credit de 3.000 de lei, pe care-l luati, sa spunem, pentru o centrala termica, rata se ridica la 304 lei. Din toate costurile pe care le aveti, se arata doar un comision de 0,90%, in timp ce DAE in acest caz este de 37,98%.

Suma totala de rambursat este de 3.651 lei.

Cei de la Patria Credit sunt alti jucatori care au aparut pe piata de la noi cu oferte la fel de atragatoare. Acestia ofera imprumuturi de pana la maximum 10.000 de lei pe o perioada maxima de 3 ani.

In acest caz, dobanda este fixa. Pentru un credit de 10.000 lei pe o perioada de 12 luni, rata ajunge la 1.015 lei, iar daca va hotarati sa accesati imprumutul pe cel mai lung termen, rata dumneavoastra va fi de aproximativ 460 de lei. Si in acest caz, DAE este de peste 30%. In primul caz veti avea de rambursat aproape 12.100 de lei, iar in cel de-al doilea 16.560 lei.

In prezent, cel mai vizibil concurent pe piata imprumuturilor rapide de bani ramane Provident Financial; aceasta postura se datoreaza in primul rand lejeritatii de acordare a creditelor, dar si reclamei destul de sustinuta pe care acestia si-au dirijat-o, trecand de la mediul online la cel audio-video. 

Pe piata creditelor rapide nebancare exista si alte companii ce au venit cu tot felul de produse financiare, adaptate unor nevoi specifice, asa cum este de exemplu, creditul pana la salariu sau credit in 24 de ore, etc.

Afla mai multe despre imprumuturile rapide de bani, accesand site-ul nostru: Bani Urgent.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta