Oferta credite nebancare 2013

Oferta de credit nebancar direct in magazin, de la Cetelem.


Cetelem, una din cele mai mari Institutii Financiare Nebancare din Romania, ce ofera credite nebancare populatiei, la cele mai mici dobanzi din acest domeniu, al imprumuturilor nebancare, va pune la dispozitie in perioada  01.08-30.09.2013, o oferta de credite direct in magazin.

Din ce magazine poti accesa creditul nebancar de la Cetelem?

    Promotii credite Flanco
    Promotii credite Dedeman
    Promotii credite Domo
    Promotii credite Praktiker
    Promotii credite Rombiz

Daca ai nevoie sa-ti cumperi in produs din aceste magazine partenere Cetelem, poti sa-l obtii accesand un credit nebancar. Formula de a cumpara direct din magazin este simpla.

De acum poti obtine direct din magazin finantare in rate fixe in lei si pleci acasa cu bunirile de care ai nevoie: electrocasnice, mobila, articole de amenajari interioare si altele.

In orice magazin partener Cetelem, consultantii societatii nebancare te ajuta sa alegi creditul potrivit si sa obtii cele mai avantajoase conditii de creditare.

De asemenea, in fiecare magazin o sa gaszesti promotii speciale in fiecare luna. Ce trebuie sa faci? Sa ceri cardul Cetelem si poti folosi pe loc suma de bani acordata. Vei avea si o rezerva de bani oricand la indemana si o perioada de gratie la cumparaturile ulterioare cu cardul de pana la 60 de zile.

Poti cumpara din oricare din magazinele partenere societatii nebancare Cetelem si vei beneficia de dobanda 0 la cumparaturi de minim 300 lei. Promotia este valabila pana la 30 septembrie 2013, fiind valabila in toate magazinele partenere.

Creditul obtinut prin cardul Cetelem, numit si CARDULESCU este un credit nebancar de fappt ce poate fi folosit in magazinele partenere.

Caracteristicile acestui credit nebancar sunt urmatoarele:

- dobanda aplicata la sold - 0%;
- comision de administrare in rate fixe; suma scadenta fiind inclusa in rata;
- DAE - 33.02%;
- durata creditului nebancar - 20-60 luni;
- valoarea facturi poate fi de 300 - 20000 lei, aceasta fiind de fapt valoarea creditului nebancar pe care-l vei avea la dispozitie in perioada promotiei.

"Exemplu de calcul reprezentativ:

Pentru o tranzactie in rate fixe din Linia de Credit cu card de credit atasat in valoare de 1,000 lei efectuata la data aprobarii Liniei de credit si rambursata in 20 luni, rata lunara fixa este de 65 lei,  dobanda fixa aplicata la sold este 0%, comisionul de administrare tranzactie in rate fixe (suma scadenta si datorata lunar, inclusa in rata) este 15 lei, DAE 36.71%, valoare totala platibila 1,300 lei. Promotia este disponibila pentru cumparaturi in valoare de minim 300 lei. Credit oferit de Cetelem IFN SA, str.Clucerului nr.78-80, sector 1, Bucuresti, J40/13611/2002, CUI 15104905. Oferta valabila in perioada 01.08-30.09.2013."

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta