IMPRUMUTURI NEBANCARE URGENTE. CREDITE RAPIDE FARA GARANTII

Imprumuturi rapide nebancare. Bani urgent de la IFN. Credite nebancare fara garantii


IFN-urile acorda imprumuuri nebancare de urgenta, in maxim 48 de ore de la completarea dosarului de credit; cerintele de eligibilitate sunt minime, insa costul totul este ridicat, acest fapt datorandu-se in primul rand dobanzilor destul de mari, dar si faptului ca rapiditatea acordarii creditului implica costuri suplimentare, as zice, pe masura riscului asociat acestor credite. Daca ne gandim bine, acordarea imprumuturilor nebancare in regim de urgenta presupune niste riscuri pe care IFN-urile si le asuma si le transforma la randul lor in costuri suplimentare pentru produsele de creditare rapida.

Daca vrei ca respectivului IFN la care doresti sa aplici pentru un credit sa nu mai tina cont de scoringul tau ca si creditor, n-ai decat sa apelezi la aceste imprumuturi nebancare urgente.

Acum, fiecare IFN in parte isi determina valoarea minima acceptabila pentru un scoring personal. Acesta depinde de mai multi factori, toti cumlati reflecand trecutul tau ca si creditor, daca ai mai contractat alte credite, daca ai avut intarzieri la ratele respectivului credit, daca ai facut rambursarea la timp, daca ai intarzier, cat ai intarziat, o zi, doua, noua, un an, etc. Toate aceste date determina un punctaj, scoring, ce permite IFN-urilor sa-si caracterizeze clientii si sa le ofere produse pe masura acestui puntaj si evident, sa-i accepte sau nu.

Scoringul este un instrument absolut necesar institutiilor financiare in aprobarea creditelor, avand in vedere ca acestea acorda zeci si sute de mii pe imprumuturi pe an. In acest sens, scoringul reprezinta o regula uniforma de evaluare si aprobare a acestora.

In acordarea unui credit, bancile/IFN-urile urmaresc ca solicitantul creditului sa aiba un venit fix, cu caracter de permanenta, pentru ca sa nu existe probleme in rambursarea creditului. Pentru ca sa puteti contracta creditul necesar, trebuie ca dumneavoastra sa aveti un venit constant din care sa achitati ratele lunare. De asemenea, bancile se solicita o vechime minima in munca de 3 luni la locul actual de munca sau un an de munca in total, contractul de munca trebuie sa fie pe perioada nedeterminata sau in cazul in care este pe perioada determinata sa acopere perioada de rambursare a creditului. Majoritatea bancilor iau in considerare contractele pe perioada determinata, daca acestea au fost reinnoite cel putin o data. 

Cand vine vorba de un imprumut nebancar urgent, IFN-urile mai inchid ochii la diverse aspecte, insa, un minim necesar de eligibilitate tot trebuie sa indeplinesti. In general doua acte sunt suficiente pentru contractarea unui imprumut nebancar rapid, actul de identitate si o adeverinta de venit sau fluturasul de salariu.

Nu trebuie nici sa va inspaimantati, oricat de grava ar fi situatia si oricat de urgenta ar fi problema, pana la urma IFN-urile isi castiga profitul din acordare de imprumuturi, nu din respingeri de dosare.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta