Formele imprumutului urgent nebancar

Cine acorda imprumuturi urgente de bani? Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a obtine un credit rapid?


Vreau sa imprumut bani urgent. Cum si de unde pot face un imprumut urgent de bani? Credite rapide pana la salariu


IFN-urile acorda imprumuturi urgente de bani sub diferite forme si aspecte ce tin in principiu de specificul si de durata de acordare a creditului. Vrei bani urgent? Ai de ales intre un credit pana la salariu, un credit la domiciliu sau un credit rapid. Acestea sunt doar forme ale imprumutului urgent de bani de la societatile nebancare, asa-numitele IFN-uri.

Cum poti face rost de bani urgent? De unde poti lua un imprumut de bani urgent? Singurul raspuns valid este: "de la IFN-uri". Aceste societati non-bancare acorda imprumuturi urgente de bani, cu putine acte, insa dobanzile sunt mari, deci creditele rapide sunt scumpe.

Primul pas pe care trebuie sa-l faceti atunci cand va gasiti in situatia de a cauta raspunsuri la intrebarea :cum si de unde pot face rost de un imprumut urgent de bani" este sa va clarificati foarte bine ce inseamna urgenta pentru dumneavoastra. Daca urgent inseamna pe loc, aveti varianta unica, Casele de Amanet. Daca urgent, inseamna in 24  de ore, atunci puteti aborda solutia IFN-urilor. 

Singura posibilitate de a obtine un imprumut urgent, pe loc, este casa de amanet. Nu va trebuie acte, adeverinte de salariu, carte de munca. Duceti bunurile de care va puteti dispensa o perioada, le lasati gaj si primiti o anumita suma de bani.

Daca prin imprumut urgent de bani intelegeti ca veti avea nevoie de bani in cateva zile, mergeti la o institutie financiara nebancara. Aceste institutii va pot acorda imprumuturi nebancare in 24 de ore, 48 de ore sau cateva zile.

Fiecare institutie nebancara are propriile reguli; de aceea durata de acordare a imprumutului difera. Printre cele mai cunoscute si active societati de la care puteti obtine bani urgent enumeram Provident (credite prin telefon) si Cetelem (credite online).

De unde poti obtine credite de tip "bani pana la salarui"? Cine le ofera si cu ce costuri?
Nu toata lumea are nevoie de credite pe termen lung. Uneori ramai fara bani de pe termen scurt, gasesti o oferta buna de care vrei sa profiti sau pur si simplu vrei sa cumperi ceva mai mult luna asta. Identificand aceasta necesitate, cea a imprumuturilor pe termen foarte scurt, cateva institutii financiare nebancare au creat un produs simplu: "creditele pana la salariu".

Pentru a accesa un imprumut pana la salariu trebuie sa luati legatura cu institutia financiara ofertanta. Aceasta, pe baza unor documente solicitate, verifica capacitatea dumneavoastra financiara si decide sa va acorde sau nu banii solicitati. Odata cu acordarea imprumuturilor se stabileste si data la care urmeaza sa returnati suma imprumutata precum si costurile pe care urmeaza sa le suportati.

Ce acte sunt necesare pentru imprumuturi de tip "bani pana la salariu"?  Dat fiind ca vorbim de institutii de creditare nebancare, actele si procedurile de acordare sunt mai simplu de parcurs decat in cazul bancilor. In general vi se cere o adeverinta de salariu, o copie dupa actul de identitate si o factura recenta de utilitati.

1. Credit pana la salariu de la Viva Credit

Puteti obtine o suma de bani intre 100 si 500 lei pe o perioada intre 10 si 35 zile.

Procesul de aplicare si acordare se desfasoara 100% online. Puteti aplica in orice zi si la orice ora a saptamanii, fara a fi necesar sa va deplasati la sediul Viva Credit sau sa trimiteti acte prin posta.

In cazul in care solicitarea dvs. primeste aviz pozitiv, banii vor ajunge la dvs rapid, de cele mai multe ori chiar in aceeasi zi, direct în contul bancar.

Dobanda este fixa iar rambursarea banilor imprumutati se face într-o singura rata, la data scadenta aleasa de dumneavoastra.

2. Credit pana la salariu de la Simplu Credit

Simplu Credit va ofera banii necesari pena la salariu cu o dobanda lunara de 10%. Puteti imprumuta intre 100 si 500 lei iar rambursarea se face in 7-30 zile de la acordare.

Ca si in cazul altor institutii financiare nebancare, Simplu Credit va ofera posibilitatea de a aplica online iar decizia de acordare a creditului vi se va comunica in maxim 48 de ore.

Daca vi se aproba cererea de creditare, primiti banii in aceeasi zi. In privinta costurilor, acestea sunt fixe; pe site-ul www.simplucredit.ro ne sunt puse la dispozitie cateva exemple de imprumuturi si costuri aferente: pentru un imprumut de 100 lei rambursati 115.67 lei, pentru 300 lei - 347 lei iar pentru un credit pana la salariu de 500 lei va trebui sa returnati 578.33 lei.

3. Imprumutul pana la salariu de la C.A.R. (I.F.N.) VIMARO CREDIT

Serviciul financiar este disponibil numai membrilor C.A.R. (I.F.N.) VIMARO CREDIT, institutie financiara nebancara cu sediul in Suceava.

Solutia oferita de IFN-ul mantionat pentru a obtine banii necesari pana la salariu se inscrie tot in pragurile de sume de la 100 la 500 lei, imprumuturile acordandu-se fara giranti sau garantii.

Primi?i banii in maxim 48 ore din momentul în care aduce?i actele dar, din informatiile prezentate pe www.car.vimaro.ro, trebuie sa aveti costituit un fond social de minim 30% din valoarea imprumutului.

Gasiti pe www.car.vimaro.ro detalii despre imprumutul pana la salariu CAR VIMARO CREDIT.

Puteti afla mai multe despre modul cum puteti face rost de bani urgent si cum puteti accesa un credit rapid pana la salariu, intrand pe site-ul nostru Bani Urgent

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta