CREDITE NEBANCARE DE LA FRFS

Despre imprumuturile nebancare de la Forza Rossa Financial Services. Credite rapide online. Imprumut urgent de bani

Una din cele mai noi isntitutii financiare nebancare este IFN. Aceasta societate acorda credite sunt de fapt credite acordate de Garanti Credite de Consm, umbrela sub care functioneaza RALFI IFN SA. Suna ciudat? Intr-un fel si este, avand in vedere ca FRFS a inceput ca broker de credite, dupa care, mai nou s-a transformat in furnizor de credite, dar, tot ca intermediar. 

Principalul lor atu este acela ca acorda credite rapide, consultarea pentru acordarea creditelor, timpul efect iv in care este verificat dosarul este mai mic de 24 de ore. Creditele nebancare acordate de FRFS sunt in lei, deci nu mai intra in discutie riscul valutar. Rata acestor credite este fixa pe toata durata derularii creditului, deci nu veti avea treaba cu indicii de referinta (euribor, robor, etc.). 

Oferta de creditare de la FRFS cuprinde: credite auto, credite de achizitii, credite de nevoi personale.

Cea mai mica suma pe care o poti imprumuta de la FRFS este de 11000 lei, pe o perioada de timp cuprinsa intre 1 si 5 ani. Pentru un an de zile, la creditul de 11000 lei, rata lunara este de 1034,02 lei, iar pentru 5 ani, la acelasi credit, rata lunara este 285,85 lei. 

Suma maxima pe care o poti imprumuta de la FRFS este de 100000 lei, pentru o perioada cuprinsa intre 1 si 5 ani. Pentru o perioada de 1 ani, rata lunara a creditului este de 9077,62 lei, iar pentru o perioada de 5 ani, rata lunara a creditului ajunge la 2384,25 lei. 

Aprobarea creditului nebancar FRFS este de 24 de ore, iar avansul solicitat este 0. Consultantul FRFs se deplaseaza la domiciliu; documentatia necesara fiind simpla, iar procesul de creditare este transparent. Destinatia creditului nu determina conditia de eligibilitate in acordarea creditului. Ratele sunt fixe, dobanda anuala efectiva fiind de 15,90 %, comparativa cu cea practicata de banci, lucru rar in lumea creditelor nebancare. 

De exemplu, azi, DAE practicate de banci pentru creditele de nevoi personale sunt urmatoarele: 

Si, trebuie sa mai retineti ceva: acestea reprezinta cele mai bune oferte ale dobanzilor la creditele nebancare, creditele de nevoi personale, echivalente celor nebancare practicate de FRFS. 

Vazand aceasta comparatie, putem sa concluzionam ca aceste credite nebancare puse la dispozitie de FRFS sunt la concurenta cu creditele bancare, din punctul de vedere al dobanzilor practicate, fapt unic in lumea Institutiilor Financiare Nebancare. Pentru detalii, accesati site-ul nostru Bani Urgent.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta