BANI IMPRUMUT PANA LA SALARIU

Imprumuturi urgente de bani - bani in 48 de ore, pana la salariu


Imprumutul de forma "bani pana la salariu" sunt destul de cunoscute in lume, fiind de alte si printre cele mai controversate forme de imprumut. La nivelul Uniunii Europene, aceste imprumuturi de bani pana la salariu au fost destul de contestate, printre tarile cele mai vehemente in acest sens sunt Anglia si Franta, tari care au si institutit legi "impotriva" acestor forme rapide de imprumut.

La noi in tara aceste imprumuturi pana la salariu nu au o asa de mare popularitate, in primul rand datorita faptului ca nu se cunoscut prea multe, nu sunt nici atat de meditatizate si nici institutiile financiare nebancare nu au oferte care sa "ia ochii targului". Totusi, creditele pana la salariu sunt valabile si la noi, e adevarat sub o forma mai restransa, insa, aparent sunt in dezvoltare, daca ne uitam la numarul de IFN-uri care au inceput sa le introduca printre produsele lor financiare

De unde poti obtine credite de tip "bani pana la salarui"? Cine le ofera si cu ce costuri?
Nu toata lumea are nevoie de credite pe termen lung. Uneori ramai fara bani de pe termen scurt, gasesti o oferta buna de care vrei sa profiti sau pur si simplu vrei sa cumperi ceva mai mult luna asta. Identificand aceasta necesitate, cea a imprumuturilor pe termen foarte scurt, cateva institutii financiare nebancare au creat un produs simplu: creditele pana la salariu.

Cum functioneaza? Pentru a beneficia de un imprumut pe termen foarte scurt trebuie sa luati legatura cu institutia financiara ofertanta. Aceasta, pe baza unor documente solicitate, verifica bonitatea dvs. si decide sa va acorde sau nu banii solicitati. Odata cu acordarea imprumuturilor se stabileste si data la care urmeaza sa returnati suma imprumutata precum si costurile pe care urmeaza sa le suportati.

Acte necesare pentru imprumuturi de tip "bani pana la salariu". Dat fiind ca vorbim de institutii de creditare nebancare (IFN-uri, vezi detalii despre institutii financiare nebancare), actele si procedurile de acordare sunt mai simplu de parcurs decat in cazul bancilor. In general vi se cere o adeverinta de salariu, o copie dupa actul de identitate si o factura recenta de utilitati.

Credit pana la salariu de la Viva Credit

Puteți obtine o suma de bani intre 100 și 500 lei pe o perioadă intre 10 si 35 zile.

Procesul de aplicare si acordare se desfasoara 100% online. Puteți aplica in orice zi si la orice ora a saptamanii, fara a fi necesar sa va deplasati la sediul Viva Credit sau sa trimiteți acte prin poștă.

In cazul in care solicitarea dvs. primeste aviz pozitiv, banii vor ajunge la dvs rapid, de cele mai multe ori chiar in aceeași zi, direct în contul bancar.

Dobanda este fixă iar rambursarea banilor imprumutati se face într-o singură rată, la data scadentă aleasă de dumneavoastră.

Poti aplica oricand pentru un credit pana la salariu de la Viva Credit.

Credit pana la salariu de la SimpluCredit

Simplu Credit va ofera banii necesari pena la salariu cu o dobanda lunara de 10%. Puteti imprumuta intre 100 si 500 lei iar rambursarea se face in 7-30 zile de la acordare.

Ca si in cazul altor institutii financiare nebancare, SimpluCredit va ofera posibilitatea de a aplica online iar decizia de acordare a creditului vi se va comunica in maxim 48 de ore.

Daca vi se aproba cererea de creditare, primiti banii in aceeasi zi. In privinta costurilor, acestea sunt fixe; pe site-ul www.simplucredit.ro ne sunt puse la dispozitie cateva exemple de imprumuturi si costuri aferente: pentru un imprumut de 100 lei rambursati 115.67 lei, pentru 300 lei - 347 lei iar pentru un credit pana la salariu de 500 lei va trebui sa returnati 578.33 lei.

Poti aplica oricand pentru un credit pana la salariu de la SimpluCredit.

Imprumutul pana la salariu de la C.A.R. (I.F.N.) VIMARO CREDIT

Serviciul financiar este disponibil numai membrilor C.A.R. (I.F.N.) VIMARO CREDIT, institutie financiara nebancara cu sediul in Suceava.

Solutia oferita de IFN-ul mantionat pentru a obtine banii necesari pana la salariu se inscrie tot in pragurile de sume de la 100 la 500 lei, imprumuturile acordandu-se fără giranţi sau garanţii.

Primiți banii in maxim 48 ore din momentul în care aduceți actele dar, din informatiile prezentate pe www.car.vimaro.ro, trebuie sa aveti costituit un fond social de minim 30% din valoarea imprumutului.

Ce ar trebui sa aveti in vedere un credit pana la salariu?

Daca va aflati intr-o nevoie urgenta de bani, daca aveti de platit o factura foarte mare, daca aveti o situatie neplacuta de rezolvat, o problema aparuta pe neasteptate, ar trebui sa luati in calcul un credit pana la salariu, evident doar daca aveti posibilitatea sa rambursati respectivul credit in maxim o luna.
Nu e bine sa va faceti un obicei din creditele pana la salariu, daca va faceti un tabiet din a contracta credite pana la salariu nu veti face decat sa va inrautatiti situatia financiara.

Cat veti avea de plata?

Ratele creditelor pana la salariu sunt foarte mari comparativ cu alte tipuri de credite, dar termenele de rambursare sunt mult mai scurte. Este bine sa stiti toate detaliile cu privire la costul creditelor pana la salariu, dar nu trebuie sa va faceti griji cu privire la comisioane ascunse; ele nu exista.

Cum obtin un credit pana la salariu?

Solicitarea unui credit pana la salariu este o procedura simpla si rapida; un imprumut pana la salariu poate fi accesat cu ajutorul unui formular de cerere online, astfel puteti obtine suma de bani dorita in mai putin de 15 minute. Pentru a obtine imprumutul trebuie sa aveti peste 18 ani, un loc de munca si un cont bancar. Desi conditiile sunt lejere, nu trebuie sa va aruncati sa contractati un credit pana la salariu; fiti atenti la detalii, la termenii contractului de credit, la conditii, la tipul adeverintei de salariu, etc.

Pentru mai multe detalii privind imprumutul de bani pana la salariu, accesati Bani Urgent.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta