BANI CU IMPRUMUT DE LA IFN

Imprumut de bani de la societatile nebancare (IFN)


Daca vreti sa rezolvi o situatie intr-un mod rapid, si acest lucru presupune o suma de bani pe care s-o obtii urgent, poti apela la imprumuturile de la apropiati sau poti merge direct la imprumuturile nebancare oferite de IFN-uri. Daca ai cunostinte, rude, vecini, ce te pot ajuta cu un imprumut de bani rapid, atunci problema e ca si rezolvata. Daca aceasta posibilitate iti lipseste, n-ai incotro decat sa apelezi la Institutiile Financiare Nebancare. Evident poti apela si la creditele bancare, insa, trebuie sa stii de la inceput ca la banca ai de asteptat si apoi, trebuie sa indeplinesti si niste conditii de eligibilitate mai stricte.

Cea mai la indemana solutie de aface rost de bani ramane imprumutul rapid de la institutiile nebancare. Imprumutul rapid sau creditul instant este un imprumut nebancar rapid destinat in general achizitiei de bunuri de stricta folosinta sau platii unor cheltuieli curente. Imprumutul nebancar rapid poate fi un credit accesat online, un credit la domiciliu sau un imprumut facut direct in magazin, la punctele de lucru ale Institutiilor Financiare Nebancare.


Imprumuturile rapide se acorda in maxim 48 de ore de la depunerea cererii (daca esti eligibil). In general, sumele solicitate sunt mici, asa ca nu necesita nici giranti, nici garantii materiale. Dezavantajul este insa acela ca aceste credite nebancare sunt ceva mai scumpe decat cele oferite de banci. Exista insa mai multe oferte de imprumuturi rapide pe piata. Unele companii au chiar oferte foarte atractive, comparative cu cele ale bancilor din punct de vedere al costurilor.
Iata cateva dintre ele:

1. ICREDIT - compania care acorda cel mai rapid creditele, intr-un mod foarte simplu, convenabil, corect si transparent. In plus, clientul este asistat gratuit in completarea solicitarii de imprumut de catre un consultant al firmei. Ei ofera ca imprumut sume cuprinse intre 400 si 4000 de lei, insa clientilor noi le pot acorda maximum 1200 de lei imprumut. Rambursarea creditului se face in rate saptamanale egale, incasate de consultantii de credit direct de la domiciliul clientului.

2. TBI CREDIT - este de asemenea o institutie financiara nebancara foarte flexibila, care acorda imprumuturi nebancare pentru nevoi personale cu care poti achizitiona diverse bunuri din magazinele partenere TBI Credit. Aici ai avantajul ca poti sa iti stabilesti singur propriul plan de rambursare a imprumutului si sa iti negociezi dobanda atunci cand vrei sa rambursezi anticipat sumele imprumutate. Si, foarte interesant, esti scutit de plata oricarei dobanzi daca returnezi in totalitate imprumutul nebancar intr-un interval de 2 luni (56 zile de gratie). De asemenea, compania poate pune la dispozitia clientului o asigurare de somaj, adica: intr-o astfel de situatie, compania de asigurari preia plata ratelor imprumutului nebancar pe perioada somajului.

3. PROVIDENT - este una dintre cele mai mediatizate IFN-uri. Ei nu acorda imprumuturi prea mari, insa daca te imprumuti prima oara, o suma mica, platesti o rata destul de mica saptamanal si dupa 3, 4 luni poti face un alt imprumut care il achita automat pe cel initial si iti mai si ramane restul de bani, dar iti creste si rata saptamanala. Nu poti returna imprumutul nebancar rapid, dar dobanda e acceptabila: la 800 ron, platesti inca aproximativ 300 ron.

4. CETELEM – Credite nevoi personale fara garantii - Credite personalizate - "Pentru ca tu stii cel mai bine ce proiecte ai, Cetelem a creat CNP – creditul pentru nevoi personale: un produs financiar personalizat, special creat pentru nevoile tale personale. Accesibil tuturor persoanelor fizice / persoanelor fizice autorizate (PFA) si adaptat nevoilor fiecaruia, CNP (Creditul pentru Nevoi Personale) de la Cetelem te ajuta sa-ti realizezi acum planurile, oricare ar fi ele."

5. VIVACREDIT - o companie care promoveaza sistemul de imprumut pana la salariu. Ei se adreseaza persoanelor care se confrunta cu cheltuieli neprevazute si au nevoie de bani urgent, doar pentru o perioada scurta de timp. La VIVACREDIT aplici online, in doar 10 minute si in cateva ore ai aprobarea creditului (uneori dureaza chiar si cateva minute).

6. FORTZA ROSSA (FRFS) - o institutie financiara nebancara care acorda credite ultra-rapid, in doar 24 de ore, si care are costuri foarte reduse: dobanda anuala de 9.9% si DAE incepand de la 15.9%. Acorda imprumuturi intre 1000 si 100000 lei, insa si conditiile de creditare sunt un pic mai rigide.

Oferta creditelor rapide din piata este din ce in ce mai variata si mai numeroasa, nu mai vorbim ca a inceput sa se extinda si la unele banci. Evident ca, odata cu cresterea ofertei, probabil ca, in timp, aceste credite rapide se vor ieftini, insa, deocamdata, dobanzile sunt destul de mari, dar atunci cand vrei sa rezolvi rapid o situatie financiara, trebuie sa te astepti la asta si sa iti asumi.

Pentru mai multe detalii legate de imprumuturile rapide de la bani de la IFN, accesati si site-ul nostru Bani Urgent.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta