IMPRUMUTURI NEBANCARE DE LA FRFS

Cum obtin bani printr-un imprumut nebancar?


Te-ai saturat sa apelezi la rude, prieteni, amici, banci pentru a face rost de bani? Nu mai ai chef sa stai la cozi si sa completezi zeci de formulare, sa dai explicatii rudelor sau bancherului teapan din fata ta? Atunci solutia este simpl!Acceseaza acum un credit rapid, intre 500 si 3000 - imprumut in 48 de ore!

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a accesa creditului dorit este sa indeplinesti urmatoarele conditii:

-varsta ta sa fie cuprinsa intre 21 si 69 ani;

-sa ai buletin sau carte de identitate;

-sa ai domiciliul stabil in Romania;

-sa ai un fluturas de salariu sau o adeverinta de salariat,din care sa reiasa venitul tau;

-venitul tau trebuie sa fie de minim 270 lei/ lunar;

-daca nu ai venitul de 270 lei/ lunar poti cumula venitul intregii tale familii,acestatrebuie sa fie de minim 540 lei/lunar;

-daca esti pensionar ai nevoie de cuponul de pensie.

Trebuie sa nu uiti totusi ca, imprumuturi rapide sunt mai scumpe decat cele bancare, de aceea este bine sa le tratezi ca pe o rezolvare pe termen scurt, un imprumut pana la salariu, eventual.

Exista insa si solutii mai ieftine. De exemplu, institutia bancara FRFS, una din cele mai noi aparitii in piata creditelor nebancare, ce functioneaza sub tutela Garanti Bank, acorda imprumuturi rapide tot in 24 de ore, cu o dobanda anuala efectiva care porneste de la 15.9%. Credit rapid cu dobanda ca la banca!

E adevarat, nu iti solicita numai 2 acte, cum fac alte IFN-uri, insa si sumele pe care le acorda ca imprumut sunt mult mai mari, intre 10000 si 100000 lei.

Pentru creditul de nevoi personale, FRFS nu solicita avans, ofera serviciul de creditare la domiciliu, documentatia necesara este simpla, iar procesul de acordare este unul transparent, nu esti limitat de o anume destinatie a creditului - il poti folosi pentru ce iti doresti tu, ai posibilitatea de a achita ratele fixe in lei, astfel ca nu vei fi afectat de variatiile cursului de schimb. De asemenea, costurile tale vor fi extrem de reduse: rata dobanzii anuale este de 9,90%, DAE incepand de la 15,90%. FRFS accepta o gama variata de venituri: salariu, venit din activitati independente, pensie, dividende, contracte de inchiriere, diurne, drept de autor. Si, daca vei dori, ai posibilitatea de a incheia o asigurare de viata (optionala) in cazul unor evenimente neprevazute (deces, invaliditate, somaj).

Iata actele de care ai nevoie ca angajat:
- Copie act de identitate
- Ultima factura de utilitati
- Adeverinta salariu
- Fisa fiscala

Daca esti pensionar, ai nevoie de:
- Copie act de identitate
- Ultima factura de utilitati
- Cel mai recent talon de pensie
- Decizia de pensionare

In cazul persoanelor fizice autorizate, FRFS solicita:
- Copie act de identitate
- Ultima factura de utilitati
- Decizia finala de impunere pe ultimul an
- Autorizatia de libera practica
- Certificat de inregistrare fiscala
- Copie dupa registrele de incasari si plati pe ultimele 3 luni

Conditiile de eligibilitate sunt un pic diferite de ale altor IFN-uri: trebuie sa ai varsta cuprinsa insa 27 si 69 ani, un venit minim de 1500 lei si vechime la locul de munca: minim 6 luni.
Sunt conditii de bun simt avand in vedere sumele pe care le acorda ca imprumut, dobanda si rapiditatea acordarii creditelor.

Poti face plata ratelor atat la sediul FRFS, dar si prin transfer bancar in contul RO35UGBI0000512000739RON, precizandu-se numarul contractului de credit si CNP-ul. Sau, poti merge la una dintre cele 75 de sucursale Garanti Bank si la locatiile PayPoint si PayZone.


Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta