BANI DE LA PROVIDENT

Ai nevoie de bani? Vrei sa apelezi la un imprumut nebancar? Cum obtii bani de la Provident?


Provident este una din cele mai cunoscute Institutii Financiare din Romania. Din punctul de vedere al parerilor exprimate de clientii acestei societati, lucrurile nu sunt tocmai pozitive, insa, pana la urma, un imprumut este un imprumut si nimeni nu-ti baga pe gat un credit. Tu il poti solicita si contracta!

Provident acorda imprumuturi nebancare intr-un regim rapid, practicand imprumuturile la domiciliu, un serviciu ce te costa in plus, daca-l accesezi odata cucreditul. In schimbul acestui serviciu, tu vei obtine banii direct, la tine acasa, in 48 de ore, iar ratele creditului le vei plati tot acasa, saptamanal, prin deplasarea unui consultant angajat de aceasta societate nebancara.

Ce sume de bani pot imprumuta si pe ce perioade?

In functie de tipul de imprumut dorit, la o prima colaborare poti solicita sume cuprinse intre 500 si 3.000 de lei. Clientii existenti pot obtine si 3.500 de lei, in functie de istoricul lor de plata si de veniturile disponibile. Perioada de rambursare difera in functie de tipul de imprumut ales. Daca vrei sa vezi un exemplu de grafic de rambursare, poti sa utilizezi simulatorul de imprumut.

Care este costul total al unui imprumut si in ce consta acesta?

Costul total pentru imprumut este stabilit printr-un contract de credit foarte transparent. Astfel, vei sti de la bun inceput care este suma imprumutata si cum urmeaza sa restitui imprumutul.

Costul unui imprumut depinde de tipul acestuia, adica de suma imprumutata si de numarul de saptamani in care se face restituirea. Costul total este fix pentru fiecare tip de imprumut si include comisionul de acordare, cel de administrare, dobanda fixa totala si, dupa caz, comisionul de gestionare la domiciliu a creditului. Poti sa folosesti simulatorul de imprumut pentru a stabili tipul de imprumut care ti se potriveste si pentru a vedea cuantumul fiecarui element al costului sau.

Valoarea Dobanzii Anuale Efective (DAE) a imprumuturilor Provident variaza intre 84,54% si 104,49%. Este foarte important de precizat ca in cazul imprumuturilor pe termen scurt, cum sunt cele oferite de Provident, DAE nu este un indicator relevant, intrucat nivelul acesteia este influentat in mod categoric de perioada de rambursare si de periodicitatea platilor. De exemplu, un imprumut fara serviciul la domiciliu de 1.500 de lei pe 53 de saptamani are un cost total de 535,56 lei si o DAE de 86,23%. Astfel, dupa cum se observa, DAE nu este exprimarea procentuala a costului total al imprumutului. Costul total este 535,56 lei, este mentionat fara echivoc in contractul de credit si ramane fix pe toata perioada imprumutului.

Odata ales tipul de imprumut, agentul Provident te va informa asupra DAE corespunzatoare imprumutului tau.

Pot obtine un credit de consum de la Provident daca am fost refuzat deja de alte institutii financiare?

Provident ia in considerare toate cererile de imprumut, indiferent daca solicitantul a fost refuzat de alte institutii financiare. In acelasi timp, scopul nostru este sa acordam imprumuturi intr-un mod responsabil; de aceea evaluam corespunzator posibilitatea solicitantilor de a plati imprumutul. Facem acest lucru intrucat nu este nici in interesul clientilor, nici al nostru sa imprumutam sume de bani pe care acestia nu isi permit sa le restituie. De aceea, daca decizi sa soliciti un imprumut, te rugam sa ne oferi informatii exacte care sa ne ajute sa evaluam corect posibilitatea ta de a plati imprumutul.

Cum pot solicita un imprumut?

Pentru a solicita un imprumut de la Provident nu trebuie decat sa completezi formularul online si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp. Alternativ, poti contacta telefonic Provident la 021 98 77 (apel cu tarif normal) pana vineri intre 07:30 si 22:00 sau sambata si duminica intre 08:00 si 18:00.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta