Postări

Se afișează postări din septembrie, 2015

Vrei un credit rapid de 1000 lei?

Daca ai nevoie de bani rapid, poti apela la CreditFix - IFN ce ofera bani imprumut doar cu buletinul Credit cu buletinul si un extras de cont pe luna precedenta - aceasta este oferta celor de la CreditFix. Pentru a accesa un credit online doar cu buletinul si un extras de cont, trebuie sa completezi un formular simplu. In prealabil, poti folosi simulatorul de credite existent pe platforma online a IFN-urlui. Alegand suma dorita si perioada, poti calcula totalul de plata. In acest fel, vei sti exact cat ai de plata la finalul perioadei. Pentru a aplica propriu-zis, trebuie sa completezi urmatorul formular online: nume, prenume, email, telefon mobil, destinatia banilor (trebuie selectata dintr-o lista pusa la dispozitie), cand doriti creditul (urgent ori preaprobat), sa spui cum ai auzit de CreditFix si sa fi de acord cu termenii si conditiile impuse de societatea nebancara CreditFix. Apoi, treci la pasul urmator de aplicare propriu zisa, in care vei uploada scanuri dupa buletin si dup

iCredit Plus - credit cu ipoteca

Daca vrei un credit cu ipoteca pentru proiectele tale importanta, poti alege iCredit Plus Despre iCredit nu trebuie sa va mai spun mare lucru, pentru ca, probabil cunoasteti aceasta societate nebancara. iCredit este specializata in credite rapide cu acte putine, oferind bani in conditii permisive. Ne-am gandit sa va vorbim astazi despre un produs financiar oferit de iCredit, anume iCredit Plus, un produs destinat unor proiecte de mari dimensiuni. Asadar, poti imprumuta sume mai mari de bani decat obtii de regula apeland la un credit rapid. iCredit Plus este un credit usor de accesat, prietenos, ce-ti permite accesul la sume importante de bani. Poti obtine imprumutul in 7 zile, banii ajungand direct la tine in cont dupa ce ti-a fost aprobat creditul.

Imprumut ultrarapid Happy Credit

Conditii de acordare si actele necesare pentru imprumutul rapid oferit de cei de la Happy Credit Happy Credit ofera credite de nevoi personale ultrarapid, rapid, cu ipoteca, dar si pentru pensionari. Haideti sa vedem mai exact care sunt creditele oferite: - creditul ultrarapid pentru salariati - creditul ultrarapid pentru pensionari - imprumutul rapid - imprumutul rapid plus - imprumut seniori - credite de nevoi personale cu ipoteca. Ne-am propus astazi sa va prezentam cele doua variante de imprumuturi ultra rapide pentru salariati si pensionari, in speta, sa vedem care sunt conditiile de acorda, actele necesare si alte detalii utile.