Credite nebancare simple si sigure

Rapid si sigur - aceasta este promisiunea celor de la Simplu Credit IFN - o societate nebancara ce ofera credite cu rate fixe


Credite nebancare rapide si simplu de accesat puteti gasi la societatea Simplu Credit.

Acest IFN ne garanteaza rate fixe, simplitate in accesare, minim de documente solicitate, flexibilitate si particularizarea ofertei, rapiditate si nu in ultimul rand, onestitate in colaborarea cu clientii.

Variantele de produse financiare pe care Simplu Credit le ofera clientilor sai sunt: credite de nevoi personale, credite pana la salariu, credite achizitie bunuri si finantari pentru companii.

Documentele necesare pentru accesarea unui imprumut: copie dupa actul de identitate si o dovada de venit, respectiv o copie dupa fluturasul de salariu sau o adeverinta de venit ori in cazul pensionari este necesar talonul de pensie. Actele se trimit pe email la adresa office@simplucredit.ro sau pe fax la numarul 021.404.82.92.
Forumularele pentru documentele solicitate le gasiti pe platforma online SimplunCredit. De acolo puteti descarca atat adeverinta de venit cat si acordul de consultare a Biroului de Credit.

Creditul pana la salariu oferit de Simplu Credit are urmatoarele particularitati:

- poti accesa sume intre 330 si 880 lei;
- perioada de acordare variaza intre 7 si 30 de zile;
- ca sa accesezi trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 21 si 70 de ani;
- trebuie sa ai o vechime de minim 3 luni la ultimul angajator;
- sa ai un venit minim lunar net de 760 lei;

Decizia de acordare a unui credit pana la salariu difera de la client la client, si depinde doar de dumneavoastra daca ramaneti client fidel sau nu. In functie de buna colaborare dintre dumneavoastra si SImplu Credit, vi se acorda un calificativ de incredere, in functie de care beneficiati pe viitor de un statut de privilegiat.

Creditele de nevoi personale oferite de Simplu Credit iti pot oferi pana la 10.000 de lei, pe o perioada de la 6 la 36 de luni. Ratele sunt fixe, iar documentatia este minima. Rrebuie sa ai o varsta intre 21 si 70 de ani ca sa aplici, dar si o vechime de 3 luni la ultimul angajator si un venit minim net de 500 lei.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta