Imprumuturi urgente de bani in 2015

Cele mai rapide imprumuturi de bani in 2015 sunt cele acordate de IFN-uri


Imprumuturi urgente de bani pot obtine romanii in 2015, apeland la ofertele IFN-urilor, adica a societatilor financiare nebancare.

Chiar daca aceste produse financiare nu permit accesul la sume mari de bani, totusi, cand te gasesti intr-o situatie dificila, pot face diferenta. In general, aceste imprumuturi urgente sunt recomandate doar in cazuri cu totul si cu totul speciale: o amenda de platit, o factura de achitat, o restanta la apa, o reparatie a unui aparat vital, etc.

Acordate fara garantii ipotecare, adica fara sa garantezi cu casa imprumutul solicitat, aceste credite urgente nebancare mai au un avantaj major, anume, acela ca-ti permit accesul foarte rapid la bani. Practic, din acest punct de vedere, s-a ajuns foarte departe. Pentru un prim imprumut, unele societati dau o marja de acordare de cateva ore, insa, de la al doilea imprumut in sus, intervalul de timp se diminueaza covarsitor. Astfel, poti obtine urgent banii in mana, chiar si intr-un timp de sub 2 ore de la accesare.


Banii de regula din astfel de imprumuturi urgente, se vireaza intr-un cont bancar, astfel ca, daca nu esti pe aceeasi unda cu IFN-ul (in speta, daca nu folositi aceeasi banca), exista un mic interval de timp in care sa vezi banii in cont.

Este adevarat ca uneori dobanzile practicate la aceste imprumuturi urgente ni se par mar, si am prefera sa accesam un credit de consum de la banci. Insa, mai avem de asteptam cativa ani buni pana cand o banca sa acorde un credit doar pe baza buletinului de identitate si a unei dovezi de venit. Ca sa nu mai vorbim de intervalul de acordare...

Insa, nimic nu ramane pe loc, si dupa parerea mea, vom trai si vremurile in care bancile vor acorda credite in doua ore, in conditii de eligibilitate minimale.

Printre societatile nebancare ce acorda imprumuturi urgente de bani in 2015, se numara:

1. Ferratum, o societate nebancara ce acorda credite intr-un termen foarte scurt. Practic, in maxim 5 minute de completare a unui formular online si in cateva ore de asteptare, poti obtine sumele dorite de bani.

2. iCredt, ofera clientilor cel mai rapid credit de consum in conditii transparente si avantajoase. Accesul se face online sau telefonix, iar rambursarea se face in rate saptamanale. Acordarea se face in baza buletinului si a unei adeverinte de venit, in original.

3. Fast Finance cu al ei fulgerica, iti pune la dispozitie sume de bani de pana la 3000 de lei, pe perioade de maxim 30 de zile. Acest imprumut urgent se acorda fara adeverinta de venit, fara alte acte, praxctic este un credit pentru urgente majore ce-ti permite accesul rapid la bani.

4. Simplu Credit, ofera credite pana la salariu sau pana la pensie, in cuantum de maxim 880 lei, pe o perioada de maxim 30 de zile. Ca sa obtii acest imprumut, trebuie sa ai un venit stabil si o varsta cuprinsa intre 21 si 70 de ani.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta