Bani imprumut cu buletinul

Vrei un imprumut cu dobanda 0, doar cu buletinul? Vezi oferta de la Viva Credit!


Cei de la Viva Credit au o oferta noua de creditare - dobanda 0 la primul tau credit.

Viva Credit este o societate nebancara specializata in creditul pana la salariu, produs financiar pentru care detine marca inregistrata. De la Viva poti accesa sume de bani in valoare de pana la 1000 de lei. Ultima noutate este faptul ca, pentru primul imprumut accesat, ai dobanda 0.

Fiind un credit pana la salariu, adica payday loan, perioada de acordare este de maxim 35 de zile, deci, pe termen scurt.

Pentru a obtine bani imprumut, n-ai nevoie de giranti, nici de garantii, nici de adeverinta de venit. Mai mult de atat, poti sa aplici chiar daca esti restanter, deci, chiar daca ai un istoric negatic si figurezi ca rau-platnic in Biroul de Credit.


Pentru ca multi dintre dumneavoastra spera sa obtina bani imprumut cu buletinul, as vrea sa va ofer cateva informatii pe care cei de la Viva Credit ni le-au prezentat la randul lor.

Despre creditele cu buletinul, cei de la Viva Credit ne spun ca sunt o forma de imprumut, fara garantii ori fara giranti, in urma caruia se obtine o suma de bani pentru folosinta personala, pentru achizitia unui bun cu utilizare lunga, cum sunt electrocasnicele, electronicele, obiecte de mobilier, etc. Tot ei ne transmit ca astfel de credite nu este indicat a fi accesate pentru altfel de cheltuieli, pentru mofturi personale, completam nou.

Asadar, un credit doar cu buletinul poate fi folosit pentru acoperirea unor cheltuieli de urgenta, cum sunt urgentele medicale, plata unor facturi restante, reparatii de urgenta in casa, etc.

Pentru a obtine bani imprumut cu buletinul, trebuie sa dovedesti totusi ca ai capacitatea financiara de a-ti rambursa creditul. Asadar, chiar daca nu ti se cere in mod explicit o adeverinta de venit, tot trebuie sa faci dovada ca detii niste venituri care sa-ti permita rambursarea in bune conditii al banilor imprumutati.

Cu un credit doar cu buletinul iti poti rezolva probleme grave, insa, este indicat sa apelezi la o astfel de solutie abia dupa ce ai epuizat alte variante mai putin costisitoare: poti sa incerci sa te imprumuti pe la rude, prieteni, colegi. Abia in ultima instanta, poti incerca obtinerea unui astfel de imprumut rapid care sa-ti aduca suma de bani necesara.

In fine, revenind la creditul pana la salariu de la Viva, puteti sa profitati de aceasta promotie cu dobanda zero pentru primul credit accesat, mai ales ca puteti aplica 100% online, completand o cerere de credit si obtinand banii doriti chiar si in doua ore de la accesare, direct in contul tau bancar.

In fapt, poti solicita un credit de la Viva prin trei moduri: fie online, fie telefonic 021.303.0080, fie prin SMS la 1891 (trimiti prin SMS suma dorita si perioada, de exemplu: 500 20 - acest lucru semnificand ca doresti suma de 500 lei pentru 20 de zile).

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta