Credite simple acordate online

Credite simple pentru persoane fizice, completand un simplu formular online


Daca doresti sa accesezi credite simple online, poti apela la Rapid Credit Confident, o societate de consultanta in domeniul creditarii retail, cu dedicatie pe segmentul microintreprinderilor si cel al IMM-urilor.

Confident iti ofera o experienta substantiala in creditarea persoanelor fizice si juridice, iar tu poti obtine cele mai bune variante, cele care in fapt ti se potrivesc.

Creditele pentru persoanele fizice acordate de Confident se gasesc in mai multe variante: cele de consum, cele de nevoi personale cu ipoteca, de investitii, auto si pentru achizitia de bunuri.


Creditele de consum sunt destinate persoanelor fizice cu varsta de minim 18 ani impliniti, persoane care indeplinesc conditiile de eligibilitate solicitate de catre banci in general: bonitate din punctul de vedere al veniturilor obtinute, istoric pozitiv vis-a-vis de alte credite, etc. Aceste credite pot fi folosite pentru finantarea unor nevoi personale, fara sa fie nevoie de justificari in privinta utilizarii banilor.

Valarea maxima ce poate fi obtinuta este de 15.000 euro, insa, cu conditia sa nu depasiti gradul de indatorare de 70%.

Pentru stabilirea veniturilor se iau in calcul o multitudine de surse: salarii, pensii, drepturi de autor, chirii, venituri din strainatate, etc.

Creditele de nevoi personale cu ipoteca presupune existenta unui bun care trebuie sa aiba cadastru si intabulare si sa nu fie grevat de sarcini. Acest bun se constitutie drept garantie. Aceste credite iti dau accesul la sume de bani in functie de valoarea garantiei si de veniturile solicitantului si al coplatitorilor.

Creditele de investitii sunt destinate unor investitii imobiliare sau pentru achizitia unor bunuri imobiliare. Valoarea acestui credit depinde de valoarea garantiei si de avansul minim solicitat. Acest imprumut se acorda pe o durata de maxim 35 de ani, iar pentru a-l contracta aveti nvoie de venituri necesare sa acopere gradul de indatorare permis.

Acestea sunt cateva caracteristici ca ne arata de ce Confident acorda credite simple online.

Cel mai important lucru ramane insa, faptul ca, echipa Confident va asigura suportul necesar pentru a descoperi cea mai buna varianta de creditare pentru nevoile dumneavoastra.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta