Imprumuturi rapide de bani in 2015

Bani urgent din accesarea unor imprumuturi rapide disponobile la IFN in 2015


Alegerea unor imprumuturi rapide de bani in 2015 a devenit o treaba destul de simpla, avand in vedere sursele multiple de informatii existente in piata. Asadar, avem pe langa informatiile proprii puse la dispozitia clientilor de societatile nebancare, si alte surse de informatii, ce iti pot furniza informatiile utile atunci cand ai nevoie.

O calitate primordiala a acestor imprumuturi rapide o reprezinta timpul extrem de mic pana primesti banii in mana. Cel mai mare dezavantaj este reprezentat de dobanda foarte mare pe care va trebui s-o platesti ulterior. Intre cele doua extreme exista variatii de la societate nebancara la alta, fiecare avand intervale proprii de aordare, atat in privinta sumelor de bani cat si a perioadei de imprumut. Asadar, diferentele se fac la timp si la bani, dobanzile fiind destul de similare, pentru produse de acelasi tip.

Pe langa ofertele serioase ale Institutiilor Financiare Nebancare, mai exista in mediul online in special ofertele unor indivizi care nu sunt altceva decat camatari. Asadar, fiti cu ochii in patru si, cel mai sigur, imprumutati-va de la firme autorizate de BNR. Trebuie sa stiti ca toate IFN-urile trebuie sa aiba autorizare de functionare de la BNR, adica de la Banca Nationala a Romaniei, care le si verifica periodic activitatea. Exista o serie de elemente pe care BNR le tine sub control vis-a-vis de IFN-uri, insa, cea mai sugra cale de a sti ca apelezi la o institutie legala este sa cauti numarul de autorizare la BNR, fiecare IFN este obligata sa-l afiseze clar pe platforma proprie.

Iata cum aceste imprumuturi rapide de bani in 2015 sunt forme simple de a-ti rezolva niste situatii urgente, dificile, ce uneori n-au alta rezolvare.

Si acum, pregatiti-va de o dezvaluire: majoritatea creditelor facile din piata sunt incadrate in categoria "imprumuturi rapide". Asadar, creditul pana la salariu, cel la domiciliu, imprumutul in 24 de ore, si asa mai departe; toate acestea fac parte din categoria imprumuturilor rapide.

Pentru ca nu este indicat sa accesezi aceste produse financiare decat daca esti intr-un criza financiara majora, noi te sfatuim sa citesti in primul rand cu atentie detaliile fiecarei oferte in parte, pentru a sti exact care sunt termenii si conditiile de acordare.

In general, societatile nebancare practica un prim credit de acomodare, daca doriti, in care conditiile sunt usor mai restrictive, insa, incepand cu al doilea imprumut, lucrurile sunt mult mai simple. Astfel de exemple gasim la mai toate societatile nebancare ce acorda astfel de imprumuturi rapide.

Iata si cateva exemple:

- cei de la Ferratum ne transmit ca pentru primul imprumut trebuie sa aplici online, iar incepand cu al doilea credit poti aplica si prin SMS. De asemenea, suma maxima ce poate fi imprumutata pentru primul imprumut este de 250 de lei, iar incepand cu al doilea, daca ai rambursat la timp primul imprumut, vei putea obtine sume de bani de pana la 1290 lei. O alta constrangere la primul imprumut a celor de la Ferratum este modul in care primesti banii. Pentru o prima accesare, banii ii ridici dintr-o unitate CEC in baza buletinului de identitate, iar incepand cu o a doua accesare, banii ii poti primi si intr-un cont bancar.

- cei de la Provident acorda pentru un prim imprumt sume de la 500 la 3500 de lei, iar de la al doilea imprumut pot solicita pana la 5000 de lei. Conditiile de finantare raman insa aceleasi, cu specificatia ca, daca esti un bun-platnic, si societatea te trateaza altfel.

In general, acest lucru se intampla la toate societatile nebancare ce acorda imprumuturi rapide, in sensul in care, primul imprumut este intotdeauna mai dificil de contractat, iar sumele sunt de regula mai mici, pentru ca si riscurile asociate sunt mai mari, iar IFN-urile nu doresc sa piarda, deci, merg pe riscul cel mai mic.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta