Bani urgent pentru planuri arzatoare

Creditul de nevoi personale de la OTP Bank te poate ajuta sa-ti duci planurile la bun sfarsit


O solutie urgenta de a obtine bani este creditul de nevoi personale de la OTP Bank. De acum, oferta de acordare este mult simplificata, astfel ca, este din ce in ce mai usor sa accesezi un astfel de imprumut.

Pentru ca, un credit bun dupa dobanda se recunoaste, OTP Bank va ofera dobanzi aniversare la creditele de nevoi personale. Pe langa acest avantaj, mai aveti si o aprobare rapida, 0 comision de administrare, 0 comision de analiza, 0 comision de deschidere cont, iar ca bonus, se accepta o plaja larga de venituri.

Ce trebuie sa faci? Sa completezi un formular online cu numele si prenuele tau, cu adresa de email si telefonul si vei fi contactat decatre banca in legatura cu creditul dorit.

Ori ca varianta alternativa, poti suna la numarul de telefon 021 308 00 89 si sa discuti cu un reprezentant al bancii.

De asemenea, exista oricand varianta sa te deplasezi la o sucursala OTP Bank, pentru a afla toate detaliile creditului de nevoi personale care te intereseaza.

Prin acest credit de nevoi personale de la OTP Bank, poti imprumuta sume cuprinse intre 630 si 66.000 de lei, pe perioade cuprinse intre 6 luni si 60 de luni.

Costuri:

- pentru 630 de lei, contractati pe 6 luni, rata lunara este de 108 lei;
- pentru un imprumut de 2000 de lei, contractat pe 12 luni, rata lunara este de 175 de lei;
- pentru un credit de 5000 de lei, pe 24 de luni, rata lunara este de 229 lei;
- pentru o suma de bani de 25.000 de lei, imprumutata pe o perioada de 5 ani, rata lunara este de 524 lei.

Asadar, lucrurile chiar par simple cu acest credit, iar dobanda de 9,40% va ofera si o alta perspectiva avantajoasa, anume cea a costurilor. Pentru ca vorbim de un mod rapid de a face rost de bani, insa, nu discutam de dobanzile speciale percepute in cazul creditelor rapide, ci de o dobanda mica, avantajoasa.

La OTP Bank puteti apela si pentru alte produse financiare, in portofoliul bancii mai existand si: credite pentru locuinte, carduri de credite si refinantari.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta