Imprumut de bani online cu acte scanate

Daca nu stii care sunt procedurile pentru accesarea unui imprumut de bani online, noi te informam in detaliu


Un imprumut de bani online, accesabil in mod rapid, se realizeaza intr-un timp foarte scurt, daca cel care urmeaza pasii accesarii, are toate documentele pregatite anterior.

Aproape toate societatile nebancare, ce ofera posibilitatea accesarii online a unui imprumut de bani, solicita upload-area unor documente scanate. Printre documentele solicitate, de regula, de aceste societati se numara: buletinul de identitate, factura de utilitati, extras de cont pe ultima luna ori pe ultimele 3 luni, talon de pensie in cazul pensionarilori, respectiv, fluturas de salariu in cazul salariatilor. Pe langa aceste documente, se mai solicita de regula si completarea unei cereri de creditare pe care trebuie s-o download-ati de pe platforma online a respectivei societati, sa o completati si semnati si, ulterior, s-o upload-ati la randu-i pe platforma, alaturi de celelalte documente solicitate. Unele societati nebancare, solicita si adeverinte de venit, pe care, de asemenea, trebuie sa le scanati si upload-ati pe platformele respective.

Acestia ar fi pasii de urmat, in faza de accesare a unui imprumut online de bani. Pe langa acesti pasi aferenti documentelor necesare, mai intervine completarea unui formular online, in care, vi se solicita, pe langa informatii legate de datele personale (nume, prenume, telefon, email) si informatii legate de imprumutul dorit (suma pe care doresti s-o imprumuti, perioada de creditare, directia in care doresti sa utilizezi banii).

Accesarea 100% online a unui imprumut de bani se realizeaza exclusiv la Institutiile Financiare Nebancare.

Intre timp, au inceput si bancile un fel de pre-accesare a unui credit online, insa, nu sunt suficienti pasii pe care trebuie sa-i parcrgi online pentru a primi un credit bancar, trebuie sa te deplasezi si la o agentie a bancii, pentru a semna contractul de credit si pentru alte informatii solicitate de banca.

Printre societatile nebancare ce acorda credite 100% online, se numara: Cetelem, TBI Credit, iCredit, Provident, Easy Credit, Ferratum, etc.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta