Ce se intampla cand nu rambursezi un imprumut rapid?

Cand ai o restanta la un credit nebancar rapid, poti obtine o dobanda de neplata, uriasa


Pentru datornicii creditelor rapide nu se intrevad zile senine, avand in vedere ca majoritatea Institutiilor Financiare Nebancare au conditii aparte pentru acesti clienti neplatnici.

Pentru ca au sosit pe adresa noastra destule mesaje prin care oamenii ne solicita in mod expres sa le spunem ce se intampla in cazul de neplata la un credit rapid nebancar, iar multi dintre ei intreaba expres de creditul Extra Simplu, de la IFN Extra Finance, ne-am gandit sa facem o analiza a costurilor pentru acesti datornici, si evident a urmarilor acestor actiuni.

De pe platforma online Extra Simplu, am aflat care sunt penalizarile pentru cei ce nu ramburseaza la timp imprumutul. In fapt, nu este nicio scofala, pentru ca aceste conditii sunt foarte clar exprimate in pagina de descriere a imprumutului oferit de acest IFN - https://www.extrasimplu.ro/detalii.php.

Aici ni se spune clar ca penalizarile in cazul in care creditul nu este rambursat la termen sunt de 3% pe zi din sold, dobanda valabila pana la achitarea integrala a datoriei. Aceasta dobanda penalizatoare intra in vigoare pentru neplata imprumutului, doar pentru creditele declarate scadente anticipat ori daca depasiti termenul de rambursare.

Deci, pentru nerambursarea sumelor datorate, la data scadenta, incepand cu urmatoarea zi calendaristica, vei plati o dobanda penalizatoare de 3% pe zi din solt, pana la rambursarea completa a sumelor datorate.

Un exemplu in acest sens ni-l da chiar IFN-ul: pentru o suma de 100 de lei, oferita initial pe o perioada de 10 zile, la data scadenta suma pe care ai fi avut-o de rambursat ar fi fost de 112 lei. Daca n-ai fi rambursat aceasta suma dupa cele 10 zile, ar urma sa platesti, incepand de a doua zi, 165 de lei si, aceasta suma creste de la zi la zi, in acelasi ritm.

Daca nu ai de gand sa platesti, Extra Simplu, trece la alte masuri, cum ar fi de exemplu executarea contractului de credit, fapt ce poate aduce si apelarea la o companie de recuperare a creantelor.

Pentru ce atata tevatura cu aceasta nerambursare?

Raspunsul este unul cat se poare de simplu: Extra Simplu nu consulta baze de date in analizarea dosarelor de credit, deci, imprumuta si restantierii, pe cei rau-platnici, cei ce nu si-au rambursat la timp imprumuturi anterioare.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta