Bani urgent fara multe acte

Pentru a accesa credite rapide fara multe acte, trebuie sa apelezi la societatile nebancare cu produse facile


Credite rapide fara multe acte poti obtine de la societatile nebancare ce au in portofoliu microcredite, adica produse financiare de valoare mica ce pot fi contractate pe perioade scurte de timp.

Un act de identitate, un extras de cont, o dovada de venit, acestea ar fi cateva din cerintele obligatorii pe care le solicita IFN-urile.

Nu exista om care sa nu se fi lovit in viata de probleme financiare. Stim cu totii ce inseamna sa ai nevoie imediata de bani si sa dai din colt in colt pentru a-i obtine. Uneori ceri pe la rude, pe la prieteni, insa, exista si situatii cand efectiv nu ai la cine apela. Si atunci... Atunci, n-ai ce face si te imprumuti cu dobanda, de la banci.

Spre exemplu, unei prietene i s-a aprobat creditul Prima Casa si rebuia sa plateasca la banca 5000 de euro. A intrebat in stanga si-n dreapta daca are cineva s-o imprumute. Suma fiind maricica, nu s-a gasit nimeni. Ce-a facut mai departe? A incercat la IFN-uri. Pana la urma s-a gasit o astfel de societate si i-a imprumutat banii doriti. Avea nevoie de ei pentru 2-3 luni, cat sa se puna pe picioare cu banii. Important este ca, daca nu facea rost de cei 5000 de euro, pierderea efectiv imprumutul bancar pentru casa.

In fine, probleme sunt, fiecare cu specificul ei, de aceea, nici nu este simplu sa delimitezi niste necesitati. Insa, solutiile pot fi adaptate mai multor situatii.

Daca ai si o problema cu alte credite anterioare, adica daca esti restantier, situatia se complica si mai tare, pentru ca multe IFN-uri nu acorda credite restantierilor. Chiar daca imprumuturile nebancare sunt mai permisive, totusi cerinte minime sunt, iar in functie de lejeritatea de acordare, se percepe si un anumit procent de dobanda.

Buna-credita in rambursare este premiata de multe societati nebancare. Spre exemplu, unele sociati acorda sume mici pentru primul imprumut si maresc aceste sume de bani odata cu al doilea imprumut, daca ai fost un client bun si ti-ai rambursat la timp imprumutul.

Exista si societati nebancare ce acorda credite restantierilor. Una dintre aceste societati este Extra Simplu IFN. Aceasta societate non-bancara acorda credite in baza buletinului de identitate si a unui extras bancar. Dupa ce completezi un formular online, poti sa primesti un credit in maxim 48 de ore. Banii pe care-i poti primi nu sunt multi; sumele variaza intre 100 si 2000 de lei. Conditia minima pentru a ti se acorda imprumutul este sa ai 18 ani impliniti. Deci, chiar daca esti inscris in Biroul de Credite ca restantier, poti obtine un credit rapid de la Extra Simplu IFN.

O alta societate ce acorda credite pentru restantieri este Viva Credit - mama credtului pana la salariu din Romania. De Viva Credit este imposibil sa nu fi auzit; vorbele din mediu online sunt si pozitive si negative, insa, pana la urma nici n-ar avea cum sa fie, atata timp cat riscurile asociate creditelor acordate de aceasta IFN sunt mari. Creditele pana la salariu sunt niste produse cu grad mare de risc de nerambursare, de aceea nici parerile clientilor nu sunt tocmai pozitive.

In fine, solutii se gasesc, chiar daca ai avut probleme in trecut cu creditele. ideal ar fi sa iei un credit de nevoi personale clasic, la un pret acceptabil care sa nu-ti dea peste cap situatia financiara pe termen mediu si lung.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta