Cumparaturi fara dobanda cu un card de credit

Cardul de Credit Visa exact de la Piraeus Bank va da posibilitatea sa va faceti cumparaturile fara dobanda


Un credit rapid utilizabil doar pentru cumparaturi il puteti obtine apeland si la cardurile de credite.

Daca nu stiati, politica bancilor vis-a-vis de cardurile de credit este mult mai lejera decat cea aferenta unui credit de nevoi personale.

Spre exemplu, daca alegi Piraues Visa Exact ori Piraues Visa Gold, doua variante de carduri de credit de la Piraeus Bank, poti sa-ti faci cumparaturi in rate fara dobanda.

Tinand cont ca se apropie Pastele, nu strica niciodata sa ai la indemana o sursa de bani usor de accesat, asa cum este un card. Daca mai poti sa si faci cumparaturile fara sa platesti dobanda, atunci lucrurile sunt si mai bune.

Caracteristicile Cardurilor de Credit de la Piraues Bank:

- comision 0 la comerciantii POS, atat in Romania cat si in afara;
- comision 0 la emitere;
- dobanda 0 la cumparaturi pe o perioada de 60 de zile;
- comision 0 la retragerea oricarei sume de bani, de la orice bancomat, fie el din Romania sau din afara;
- beneficiezi de o aplicatie online, unde poti sa-ti vezi toate tranzactiile.

De asemena, daca ai Cardl Visa Exclusiv Gold poti obtine reduceri importante la cumparaturile din Romania, in magazinele partenere ale Piraeus Bank.

Pe platforma online http://cumparaturifaradobanda.ro gasiti toate detaliile legagte de emiterea unor asemenea carduri fara dobanda emise de banca Piraeus.

Spre exemplu, partenerii din Bucuresti ai Piraeus Bank, pe domeniul electrocasnice/electronice sunt: Altex, Media Galaxy, Domo. Tot in Bucuresti, pe domeniul IT&C si aparatura foto, partenerii sunt Oktal si F64. Lista cu toti partenerii unde poti cumpara in rate fara dobanda o gasesti pe platforma online a bancii.

Pentru accesarea acestor carduri de credit, aveti nevoie de venituri. veniturile acceptate sunt urmatoarele: venituri din salarii, chirii, profesii liberale, venituri navigatorii, pensii, contracte de cesiune de drepturi de autor, de mangement, dividende, etc.

Pentru a accesa acest card ce-ti permite sa cumperi cu dobanda 0, trebuie sa apelezi la una din sucursalele Piraeus Bank din tara. Poti plaica si online sau poti apela la serviciul Call Center  0800.801.802 (apel gratuit) sau 021.303.69.69 numar de telefon cu tarif normal.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta