Culisele creditului rapid pana la salariu

O varianta eficienta de a face rost de bani - imprumutul rapid pana la salariu


Un credit rapid pana la salariu reprezinta o solutie atunci cand nevoile se ingramedesc si nu mai esti in stare sa faci fata lipsei de lichiditati. Pentru un scurt interval de timp poti sa apelezi cu incredere la aceasta solutie, iar daca esti tentat sa dai crezare tuturor comentariilor rau-voitoare, noi te sfatuim sa analizezi situatia din toate punctele de vedere.

Spre exemplu, un credit rapid pana la salariu are foarte multe dezavantaje, insa, cel mai aprig dintre ele este legat de cost. Costul este, dupa parerea multor, foarte mare, mai ales ca toate analizele specialistilor se raporteaza la dobanda anuala efectiva. Pai cum sa nu ti se para enorma o dobanda de 6000%?!

Cu toate acestea, problema este pusa incorect, pentru ca nu poti compara un produs cu o perioada de creditare mai mica de un an, cand raportarea se face tocmai la acest indice - an (DAE = dobanda anuala efectiva). Toate IFN-urile ce acorda credite pe perioade mai mici de un an de zile se lovesc de aceasta problema a afisarii DAE (afisare obligatorie - in mod corect, spunem noi). Nu suntem carcotasi, insa, probabil ca ar trebui ca specialistii sa gaseasca un alt indice de raportare cand vine vorba de aceste credite rapide pana la salariu, pentru ca aceste dobanzi anuale efective sa nu mai bage frica in clienti.

In fine, pe de alta parte, trebuie sa recunoastem ca, indiferent de perioada de raportare si de indicii afisati, costul acestor credite rapide pana la salariu, raman mari. Pentru perioade mici de timp, un astfel de imprumut pana la salariu poate fi viabil, insa, daca ai de gand sa prelungesti la nesfarsit perioada de rambursare, te vei gasi intr-o situatie cu adevarat neplacuta.

Creditul rapid pana la salariu este marca inrgistrata Viva Credit, insa, intre timp, astfel de produse financiare au fost promovate intr-un fel sau altul si de alte Institutii Financiare Nebancare. In special cele noi aparute in piata au in portofoliu forme diverse de creditare pe termen scurt de genul imprumuturilor pana la salariu.

Orice concluzie ati trage din cele spuse de noi, este bine ca indiferent de creditul pe care il alegeti sa fiti responsabili si sa va analizati situatia financiara prezenta si viitoare, inainte de a va indatora excesiv.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta