Pentru sarbatori linistite, trimite-ti creditul in vacanta!

Creditul nume si prenume de la Bancpost, vine cu o facilitate de o luna fara rata


Stim cu totii ca incepand cu Black Friday si incheiand cu achizitiiile de Craciun, ne aglomeram financiar din ce in ce mai tare, multi dintre noi chiar neputand face fata. Pentru ca economia este asa cum este, iar veniturile n-au crescut, romanii fac fata cu greu, mai ales cand familia este numeroasa.

Pentru niste parinti cu copii, cheltuielile sunt parca din ce in ce mai mari. Incepand cu cheltuielile de la gradinita si scoala, pana la cheltuielile aferente sarbatorilor de Craciun, toate inseamna pentru parinti cheltuieli, bani de care au nevoie intr-un ritm accelerat. Din experienta va spun ca, de exemplu la gradinita, nu trec doua zile ca sa nu apara o cheltuiala, uneori chiar ma intreb ce fac unii parinti care nu stau tocmai bine cu banii. In definitiv, cheltuielile respective chiar par justificate, motiv pentru care, exista situatii destul de dificile pentru un parinte care nu-si permite sa bage mana in buzunar, o data la doua zile, pentru a plati 10 lei pentru ziua de nastere a colegului, 10 lei pentru un film, 10 lei pentru o medalie, 10 lei pentru materiale, 100 de lei pentru excursie, 50 de lei pentru Mos Craciun, etc.

In fine, asa cum ziceam, spre sfarsitul anului cheltuielile se aglomereaza vizibil, pentru toata lumea, indifierent daca este un impatimit al Craciunului sau nu.

Pentru aceasta perioada din an, va propunem astazi un credit ce pare unul avantajos, cel putin dupa parerea noastra, anume, creditul nume si prenume de la Bancpost.

Caracteristici:

- ai posibilitatea de a solicita o luna vacanta de la plata rate;
- obtii o pre-evaluare in doar 15 minute;
- rata este de la 23 de lei lunar, pentru fiecare 1000 de lei imprumutati;
- dobanda incepe de la 9,9% pe an;
- nu sunt alte comisioane.

De exemplu, pentru un imprumut de 15.000 de lei, contractat pe o perioada de 55 luni, rata lunara ajunge la 370 lei.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta