Bani urgent in 2015

Chiar daca n-avem buget pe 2015, nevoie de bani tot vom avea


Perspectivele financiare ale romanilor pentru anul 2015 nu sunt unele tocmai simple, mai ales in conditiile actuale. Chiar daca nu avem inca un buget pentru anul 2015, oamenii tot vor avea nevoie de bani, de aceea, dorim sa incercam niste previziuni financiare pentru anul viitor.

Avand in vedere ca spectrul socio-politic este unul destul de favorabil, in ciuda argumentatiilor pro ori anti - guvernamentale, dupa parerea noastra anul 2015 va fi unul de relansare economica, mai ales luand in calcul setea de imagine a fiecaruia dintre politicienii romani. Cum vine asta? Simplu! Ei toti au nevoie de noi toti, de aceea, probabil ca vor incerca o relansare economica. Iar in opinia mea, chiar daca nu vor incerca acest lucru, valul va fi mult mai puternic, deci, vom inainte chiar si fara voia lor.

Astept cu interes miscarea din partea bancilor, care sunt convins ca nu vor mai dormi in 2015, pentru ca, probabil deja s-a trecut de acel punct de inflexiune care a diminuat tot ce se putea diminua.

Drept pentru care, speranta mea este ca vom avea si o relansare a creditarii in 2015, deci, practic, o ieftinire a creditelor bancare si nebancare, relansare ce va insemna nu doar o micsorare a dobanzilor, ci si o mai mare lejeritate in acordarea imprumuturilor.

Daca ar fi sa ne luam dupa 21 noiembrie - adica Black Friday 2014 pentru unele magazine online din Romania, cand conform statisticilor s-au vandut produse in valoae de peste 300 milioane euro, putem sa speram ca romanii au inceput sa capete incredere in fortele financiare proprii, iar pentru 2015 vor avea nevoie de mult mai mare incredere in creditarea oferita de banci.

Creditele bancare la nivelul lui 2015 spunem noi ca se vor ieftini, si mai ales, vor capata o alta conotatie in sensul simplificarii conditiilor de eligibilitate. Nici imprumuturile nebancare nu vor fi vaduvite de intere in 2015, pentru ca restantierii sunt inca tentati sa se indrepte catre aceste forme de imprumuturi, dupa cum si cei cu venituri mici si nevoi rapide, vor fi la fel de atrasi de produsele financiare oferite de Institutiile Financiare Nebancare.

In concluzie, vom avea nevoie de bani urgent in 2015, iar in opinia noastra ii vom obtine in conditii mai usoare decat cele actuale.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta