Serviciu de imprumut de urgenta

"Omul cu bancomatu" de la Viva Credit iti poate transfera sume de bani cuprinse intre 100 si 1000 de lei


Daca esti intr-o stramtoare financiara, poti sa apelezi la un imprumut urgent de la Viva Credit pana la urmatorul salariu ori pensie.

Pentru sume de bani cuprinse intre 100 si 1000 de lei, pe care le poti obtine pe o perioada de la o zi la 35 de zile de la Viva Credit, poti apela chiar azi, iar daca esti in programul de functionare, pana maine poti obtine banii, adica in 24 de ore de la solicitare.

Cum procedezi? Alegi suma potrivita pentru nevoile tale si perioada de rambursare aferenta, observi cu atentie cat vei avea de plata in final, pentru a nu avea surprize cand va trebui sa returnezi imprumutul si apesi pe butonul "aplica acum".

Serviciul de urgenta Viva Credit iti poate pune la dispozitie aceste sume de bani in maxim 24 de ore de la solicitare.

De asemenea, avanrajele acestor creditari pana la salariu se remarca si prin: lipsa oricaror garantii, lipsa girantilor, nu este nevoie de adeverinta de venit, poti sa ai si un istoric negativ (adica poti sa ai restante la alte credite, poti sa fi si in Biroul de Credite ca rau-platnic).

Pentru acest imprumut aplici online, fara birocratia obisnuita unui asemenea produs financiar.

Fiind vorba de sume de bani imprumutate pe termen scurt, riscurile sunt foarte mari, mai ales ca printre cei acceptati sunt si cei cu un istoric negativ legat de alte credite. Din aceste motive pretul implicat este unul destul de piparat, insa, daca va incadrati in cele maxim 35 de zile considerate de firma non-bancara, lucrurile vor fi in avantajul dumneavoastra. Necazul apare daca ajungeti sa prelungiti imprumutul, deci sa va rostogoliti datoria. Chiar si societatea in cauza recomanda creditul doar pentru nevoile de strica urgenta, nu pentru vreo placere personala ori vreun moft de ocazie.

Imprumutul se poate solicita atat online cat si telefonic (la numarul 021-303-0080), ori prin SMS la numarul 1891.

Conditiile minimale de acordare:

- o varsta de peste 21 de ani;
- un venit din salariu, pensie ori persoana fizica autorizata;
- un cont bancar sau un cont de card.

Formularul online pe care trebuie sa-l completati in vederea solicitarii unui imprumut contine urmatoarele rubrici: nume, prenume, CNP, email, telefon, plus datele initiale legate de suma dorita si perioada pentru care doriti sa faceti imprumutul. 

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta