Imprumuturi rapide de bani in conditii flexibile

Cele mai multe IFN-uri acorda astfel de imprumuturi rapide in concordanta cu posibilitatile materiale ale clientilor


Plecand de la ideea gradului de indatoare, un factor fara de care nu se pot acorda imprumuturi nebancare ori bancare, multe societati financiare si-au adaptat ofertele, chiar si la nivelul dobanzilor. Astfel, exista firme non-bancare ce acorda credite cu o dobanda ce depinde de veniturile lunare ale clientilor. Acest lucru este de inteles, in conditiile in care, veniturile clientilor si gradul de indatoare sunt elemente importante in determinarea riscului pe care si-l asuma fiecare societate in parte atunci cand acorda credite.

Spre exemplu, un cetatean cu un venit de 1000 de lei lunar prezinta un risc mai mare de nerambursare pentru o rata de 500 de lei pe luna, decat un cetatean care are de rambursat aceeaci rata, insa, are un venit de 5000 de lei lunar. Gradul de indatorare trece de la 50% la 10%, iar riscul se diminueaza si el semnificativ.

Pe acest principiu, in special IFN-urile noi din piata, cele care cunoscut mai bine normativele in vigoare pentru ca le sunt mai proaspete valorile dupa care au fost atestati drept societati nebancare de catre BNR, acorda imprumuturi rapide de bani, cu dobanda ce variaza in functie de veniturile clientilor.

Spre exemplu, una din aceste institutii financiare nebancare este Credius. Acest IFN ofera credite cu o rata a dobanzii de 9% pe an celor ce prezinta o adeverinta de venit, iar daca clientii nu doresc sa prezinte o adeverinta de venit, rata dobanzii ajunge la 19% pe an.

O alta societate nebancara ce ofera credite rapide este si Simplu Credit. La aceasta societate un imprumut de 10.000 lei contractat pe o perioada de 12 luni, pentru un client cu un venit lunar de 5000 de lei, rata ajunge la 939,87 lei, iar comisionul de acordare este de 200 de lei. Pentru acelasi imprumut de 5000 de lei, contractat pe aceeasi perioada de 12 luni, pentru un client cu un venit lunar de 2000 de lei, clientul plateste aceeasi rata, adica 939,87 lei. Deci, la aceasta societate nebancara nu veniturile nu influenteaza nivelul dobanzii, deci, costul efectic al creditului este acelasi.

Aceste doua exemple ne ofera informatii pretioase despre cele mari directii de acordare a imprumuturilor rapide. Discutam astfel de varianta unu in care clientii primesc credite rapide cu dobanda variabila in functie de venituri, iar in varianta doi discutam de credite cu dobanda fixa, indiferent de veniturile lunare, cu conditiia ca aceste venituri sa se situeze in cadrul acoperirii acelui grad minim de indatorare.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta