Despre ofertele de bani imprumut in 2014

Credite nebancare fara garantii - posibilitati multiple de obtinere a unor bani cu imprumut in 2014


Daca n-ati observat ca este plin internetul de formularea "ofer bani imprumut", atunci va spunem noi ca este. In general aceste oferte generoase vin de la persoane particulare, asa-numitii camatari, de aceea este bine sa deschideti ochii inainte de a da curs unei astfel de "invitatii" placute auzului in special pentru cei aflat la stramtoare.

Daca aveti o urgenta care nu sufera amanare, puteti sa apelati la creditele nebancare fara garantii. Aceste oferte de imprumuturi va sunt puse la dispozitie de catre IFN-uri, societati sigure, atestate de catre Banca Nationala a Romaniei, deci, legale.

Ati auzit si voi despre cei ce ofera bani imprumut prin intermediul internetului, multe povesti sunt de-a dreptul fantastice, cu niste scenarii demne de Hollywood. Sunt persoane atat din Romania, dar mai ales din afara (din tari africane sarace, spre exemplu), care trimit diverse email-uri cu niste povesti incurcate menite sa te atraga intr-o incurcatura din care nu poti iesi decat sifonat. Deci, feriti-va de acesti camatari ai internetului si apelati mai bine la societatile autorizate.

Cum stiti care este autorizata si care nu? Banca Nationala are registrele sale in care exista toate societatile nebancare autorizate. Aici - http://www.bnr.ro/Registrele-BNR-717.aspx#IFN - gasiti aceasta lista cu IFN-urile care functioneaza legal pe teritoriul Romaniei.

La una din acest societati puteti apela in mod sigur pentru a obtine o suma de bani, iar daca sunteti la ananghie, puteti sa mergeti pe varianta creditelor nebancare rapide fara garantii. Astfel de imprumuturi se obtin mai usor, fara multe acte, fara multe drumuri, iar banii ii primesti destul de rapid.

Asa cum spuneam anterior, aceste IFN-uri sunt reglementate de catre BNR. Exista un regulament de functionare, anume "regulamentul nr. 20 din 13 octombrie 2009", care prevede printre altele inscrierea IFN-urilor in registrele BNR, comunicarea unor modificari ulterioare fata de punctul de autorizare si alte cerinte aplicate acestor societati nebancare.

Deci, aveti la dispozitie un instrument foarte puternic de verificare al acestor societati, pentru ca, daca erati in cumpana cu privire la legalitatea in functionare a uneia sau alteia dintre institutiile financiare nebancare, puteti sa verificati daca ea este prezenta sau nu in registrele BNR. Evident, daca nu este prezenta, nu trebuie sa solicitati imprumuturi, indiferent de conditiile promise.

Revenind la sintagma care ne-a determinat in alegerea acestui subiect, anume "ofer bani imprumut", luati-va masurile de precautie necesare inainte de a da curs unei astfel de invitatie si asigurati-va ca sunteti inca in interiorul legii si nu creati premisele unei pierderi iremediabile.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta