Asteapta-l pe Mos Craciun cu bani in buzunar!

Aplicand pentru un Card Avantaj, poti sa speri la sarbatori fericite alaturi de cei dragi.


Card Avantaj este un produs financiar accesibil pus la dispozitia clientilor de catre Credit Europe Bank in doua variante majore, fie MasterCard, fie Visa.

Varianta MasterCard o puteti gasi in trei structuri mai mici: standard, gold si platinum. Iar varianta Visa are si ea trei structuri: clasic, gold si platnium.

Daca aplici pentru un CardAvantaj, poti sa obtii 15 rate fara dobanda si un voucher de 200 de lei pe care-l poti folosi in magazinele Altex si Media Galaxy.

Alte magazine partenere CardAvantaj sunt: Mobexpert, Adidas, Arsis, Optiplaza, Orange, Salomon, Obi, Media Galaxy, eMAG, Domo, Altex, Vodafone, etc.

Avantajele acestui card:

- dobanda 0 la produsele achizitionate in magazinele partenere;
- asigurari diverse;
- avantaje pentru calatoriile in strainatate;
- obtii bonusuri substantiale la tranzactii;
- este atat card de debit cat si de credit;

Pentru a obtine un Cared Avantaj, n-ai decat sa apelezi la una din sucursalele Credit Europe Bank sau sa aplici online. Poti de asemenea sa suni la unul din numerele de telefon: 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea).

Pentru a aplica pentru CardAvantaj, trebuie sa ai un venit constant permanent. Sunt acceptate o gama larga de venituri: salariale, din chirii, profesii liberale, drepturi de autor, etc.

Poti sa achizitionezi platind in rate cu Card Avantaj din reteaua de magazine partenere ale bancii Credit Europe. Poti astfel sa beneficiezi de plata in rate intr-o varietate de domenii: turism, asigurari, mobila, saloane de infrumusetare, electronice si electrocasnice, decoratiuni, sanatate, supermarketuri, benzinari, etc.

Pentru orice tranzactie efectuate cu cardul tau CardAvantaj, primesti un bonus de 0,3%, suma care ti se intoarce in cont si poate fi folosita pentru alte tranzactii.

Dobanda aplica la CardAvantaj:

- 2,33% pe luna, pentru sume retrase de la bancomat;
- 2,33% pe luna, pentru tranzactiile comerciale;
- 0% dobanda pentru cumparaturile in rate din magazinele p-artenere.

Rambursarea imprumutului se face la data aleasa de tine, astfel incat scadenta sa nu te prinda cu contul descoperit. Aceasta poate fi ziua de salariu, ori ziua in care incasezi anumite venituri certe.

In concluzie, Mos Craciun vine cu CardAvantaj, iar oferta este numai buna pentru niste sarbatori linistite alaturi de cei dragi.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta