Imprumut extra simplu si rapid

In trei pasi poti sa faci rost de un imprumut urgent de bani doar cu buletinul


Un credit extra simplu si rapid, responsabil si conform cu nevoile tale este imprumutul promis de IFN Extra Finance, o societate nebancara cu experienta.

In portofoliul acestei societati nebancare exista urmatoarele tipuri de finantari: creditul pentru nevoi personale, pentru refinantare, pentru achizitii imobiliare, pentru factoring & scontare si creditul extra simplu.

Despre creditul extra simplu dorim sa va povestim astazi si sa va dezvaluim detaliile aferente.

Daca vi se aproba imprumut, si se semneaza contractul, banii va sunt livrati direct in contul personal. Rabursarea creditului trebuie realizata la termen, in conditiile prestabilite prin contract. Dobanda acestui credit urgent este de 1% pe zi din credit si aceasta este fixa pe toata durata creditului.

In cazul in care veti intarzia cu achitarea creantelor, vi se va solicita o dobanda penalizatoare de 3% din sold, dobanda practicata pana la achitarea integrala a datoriei.

Acesarea unui imprumut extra simplu si rapid de la IFN Extra Finance, presupune urmatoarele acte:

- buletinul de identitate;
- dovada unui cont bancar (in respectivul cont trebuie sa vi se livreze veniturile lunare);
- alte documente suplimentare, daca este nevoie.

Sumele de bani de care puteti sa facei rost apeland la un astfel de credit sunt intre 100 si 2000 de lei, iar perioada de creditare este de maxim 60 de zile, deci, discutam de un imprumut pe termen scurt.

Rambursarea imprumutului se face intr-o singura transa la scadenta.

Un aspect foarte important pentru multi dintre dumneavoastra, nu conteaza daca sunteti sau ati fost restantieri, inscrisi in Biroul de Credit ca rau-platnic. IFN Extra Finance nu consulta baza de date in analiza dosarului.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta