Castiga premii cu imprumutul selfie

Creditul rapid selfie iti poate aduce premii de 10.000 de lei


Romanian International Bank S.A. va propune creditul rapid Selfie, un imprumut ce iti poate baga in buzunar unul din cele 10 premii in valoare de 10.000 de lei, fiecare.

O banca universala, cu peste 15 ani vechime pe piata romaneasca, ce se axeaza in special pe calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor sai, Romanian International Bank S.A., sau RIB, ofera clientilor sai premii substantiale la accesarea unui credit rapid, cu un nume original Selfie.

Creditul Selfie te ajuta sa-ti indeplinesti dorintele si sa-ti realizezi planurile, oferindu-ti o serie de avantaje:

- sume de pana la 90.000 de lei, in functie de gradul de indatorare;
- aprobare rapida, in 24 de ore de la depunerea documentatiei;
- documente putine si simple: adeverinta de venit si buletinul de identitate;
- costuri foarte mici si mai ales transparente.

Pentru creditul Selfie de la RIB, poti aplica online, completand un formular simplu cu numele tau, cu telefonul si adresa de email.

Dupa completarea formularului online de imprumut, intri in tragerea la sorti pentru premiile puse la bataie. Ce trebuie sa faci? Incarca un Selfie pe facebook si-ti dublezi sansele de castig. Daca ti se aproba creditul, esti inscris automat pentru tragerea la sorti si poti deveni astfel unul dintre castigatorii premiilor puse la bataie.

indiferent de planurile tale, fie ca doresti o suma de bani pe care s-o folosesti cum crezi de cuvinta, fie ca vrei sa faci o refinantare, RIB iti sta la dispozitie cu unul din cele mai avantajoase credite din piata, acordat intr-un timp foarte scurt, sub 24 de ore. Profita chiar acum de creditul Selfie si du-ti la bun sfarsit planurile de toamna!

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta