Bani urgent prin creditul Provident

Daca iei un credit Provident in aceasta perioada, poti castiga o suma de 1500 de lei


Daca vrei bani urgent, poti apela oricand la una din cele mai facile metode de imprumut, anume, creditul Provident. Aceasta firma non-bancara ofera clientilor sai posibilitatea de a accesa un imprumut in conditii foarte lejere, cerintele fiind minimale, iar beneficiile inzecite in perioada 7 iulie 0 24 august 2014, pentru ca poti pleca acasa cu unul din cele zece premii puse la bataie saptamanal, in valoare de 1500 de lei.

Daca n-ai bani de vacanta sau de frigider, daca vrei sa-ti zugravesti apartamentul sau sa-ti schimbi masina de spalat, poti lua un credit Provident si te poti alege si cu un extrabonus de 1500 de lei, bani de care poti beneficia in ce mod doresti.


Provident iti vine in ajutor in aceasta perioada si te ajuta sa profiti de vara asta pentru a-ti indeplini visele, pentru a-ti imbunatatii confortul personal sau familial, oferindu-ti atat o cale facila de imprumut, dar si posibilitatea de a castiga un premiu in bani, maricel.

Ce trebuie sa faci? Sa accesezi in perioada 7 iulie - 24 august un imprumut Provident, fara garantii si fara giranti, fara comisioane ascunse, cu rate fixe, banii in 48 de ore.

Poti sa aplici pentru un asemenea credit, fie online, pe site-ul Provident, completand formularul pus la dispozite de firma, fie sa suni la numarul de telefon 021 2 75 75 75 sau poti trimite un SMS la 1805 si vei fi sunat inapoi de un reprezentant Provident, in maxim 60 de minute.

Aceasta promotie se adreseaza exclusiv clientilor ce contracteaza un imprumut Provident si poarta numele de "ia un imprumut si castiga".

Conditiile de participare la promotia "ia un imprumut Provident si castiga":

- sa fi cetatean cu domiciliu in Romania;
- sa ai 18 ani impliniti;
- sa inchei pe data desfasurarii promotiei un contract de imprumut cu Provident;
- contractul de imprumut sa fie in derulare la data tragerii la sorti;
- sa nu aiba sume restante fata de Provident;

Deci, nu mai stati pe ganduri, accesati chiar azi un credit Provident si luati parte la tragerea la sorti ce va poate face posesorul unui premiu in bani de 1500 de lei.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta