Bani urgent prin telefon in 2014 de la Cetelem

Oferta de primavara de la Cetelem aduce clientilor un credit de nevoi personale ce poate fi obtinut prin telefon


Anul 2014 a venit in lumea financiara cu solicitari de imprumuturi din ce in ce mai rapide, in fapt, rapiditatea reprezinta punctul forte al IFN-urilor, insa, acest an a inaugurat un nou concept de credit rapid, anume, cel bancar. Bancile au urmat exemplul IFN-urilor si au inceput pe rand sa introduca in portofoliu oferte cat mai tentante, evident, principalul atu fiind rapiditatea de obtinere a banilor.

Pentru a-si pastra clientii si a-si imbogatii pe cat posibil lista acestora cu clienti noi, IFN-urile aduc ca element nou in 2014, oferte atragatoae, dobanzi mai mici, si posibilitati de accesare foarte lejere, menite sa-i atraga pe clientii grabiti.

In aceasta ordine de idei, si Cetelem, una din cele mai mari societati nebancare din piata a iesit pe piata cu pachetul de primavara oferind clientilor un credit de nevoi personale cu toate avantajele incluse, credit ce poate fi accesat telefonic.

Poti aplica in mod rapid si simplu, sunand efectiv la numarul cu tarif normal 021.305.12.31 sau poti sa intri pe site-ul IFN-ului si poti completa formularele online puse la dispozitie.

Asa cum spuneam, dobanzile practicate de IFN-uri au inceput sa scada, lucru certificat si de Cetelem, ce afiseaza o dobanda anuala efectiva pentru acest pachet de primavara, ce pleaca de la 10,99%, adica o super-oferta, chiar la concurenta cu bancile comerciale si ale lor credite de nevoi personale.

Printre avantajele acestui credit rapid de nevoi personale de la Cetelem, remarcam ratele fixe si o preaprobare ultra-rapida prin telefon.

Conditiile de acordare:
- varsta intre 18 si 70 de ani;
- avans 0;
- valoarea creditului intre 6500 si 1.000.000 lei;
- durata creditului intre 6 si 60 de luni;
- vechimea la ultimul loc de munca de 3 luni.

De exemplu, pentru un imprumut rapid de 1000 de lei, contractat pe o perioada de 6 luni, valoarea totala platibila este de 1.141,2 lei, dobanda anuala efectiva fiind in acest caz de 58,44 lei, rata lunara ajungand la 190,20 lei.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta