Bani urgent din imprumuturile orientate catre rauplatnici

Daca ai nevoie de o suma de bani urgent, dar apari in baza de data a Biroului de Credite ca restantier, trebuie sa teeci peste barierele dobanzilor creditelor rapide


Sansele de a te afla in Biroul de Credite sunt foarte mari, atunci cand te afli sub contract cu o institutie financiara bancara sau nebancara. De ce se intampla acest lucru? Pentru ca respectiva instiutie te poate raporta catre Biroul de Credite si dupa o zi de intarziere la neplata ratei aferente respectivului imprumut. Ba mai mult de atat, suma pentru care te poate raporta poate sa-ti para una derizorie, chiar sa nu-ti pese in respectivul moment ca apari tu inscris pe nu stiu ce lista neagra.

Ei bine, toate bune si frumoase pana in momentul in care vei avea nevoie de un nou imprumut. Majoritatea institutiilor financiare din piata verifica daca esti restantier al altor imprumuturi, daca apari in bazele de datele ale celebrului Birou de Credite. Abia atunci o sa conteze ca cineva te-a inscris in respectiv a baza de date pentru cateva zile de intarziere si pentru cativa lei.

Cum procedezi pentru a accesa un nou imprumut, chiar in conditiile in care esti restantier? Te informezi si cauti cu grija institutia dispusa sa te imprumute din nou, in conditiile in care esti trecut pe rabojul Biroului de Credite.

In piata,vei putea sa faci rost de bani urgent imprumutandu-te in special prin brokerii de credite. Majoritatea societatilor de brokeraj trec cu vederea faptul ca tu esti restantier.

O alta varianta de creditare in conditiile in care esti restantier poate fi cea de a apela la Casele de Ajutor Reciproc sau la CAR-uri. Aceste societati ce functioneaza mai nou sub titulatura de Institutie Financiara Nebancara (la fiecare CAR veti putea observa ca are in coada numelui abrevierea IFN) acorda imprumuturi urgente de bani chiar in conditiile in care esti restantier si inscris in Biroul de Credite, de cele mai mai multe ori insa, fac delimitari clare intre dobanzile practicate pentru imprumuturile acordate unor cetateni de buna credinta si dobanzile practicate pentru restantierii inscrisi in Biroul de Credite. Cu alte cuvinte, puteti sa faceti rost de bani de la CAR, fiind restantieri, insa, dobanzile si implicit costurile totale ale imprumutului vor fi mai ridicate.

Cea mai simpla varianta pe care o au la indemana restantierii bancilor (pentru ca majoritatea restantierilor vin din partea bancilor) ramane Casa de Amanet. De la Casa de Amanet, restantieri pot face rost de bani pe loc, in mana, cu conditia sa detina un bun de valoare de care sa se poata dispensa pentru o vreme. De la Casa de Amanet poti obtine un procent de pana in 45% din valoarea obtiectului lasat gaj, chiar pe loc, deci, chiar discutam de "a face rost de bani urgent".

Ca ultima varianta ramane apelarea la Institutiile Financiare Nebancare, in special pe segmentul creditelor rapide, segment mai permisiv cu cei rauplatnici. Din aceste forme de imprumut, puteti sa analizati variantele de credite pana la salariu, la domiciliu, etc. De principiu exista multe IFN ce acorda credite restantierilor, insa, aceste societati analizeaza in primul rand motivul pentru care apari in Biroul de Credite, pentru ca fiecare are politica sa de creditare.

In concluzie, puteti face rost de bani urgent apeland la un imprumut, chiar daca sunteti restantier, cu conditia sa analizati bine piata si sa plecati la drum informati.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1500 de lei

Imprumut rapid de 1000 de lei

Credite online instant la un click distanta