Imprumuturi usoare obtinute urgent in 2014

Categorii de imprumuturi urgente obtinute in conditii lejere la nivelul anului 2014


Cand vine vorba de a contracta un imprumut, la nivelul anului 2014, nu mai putem discuta de acea permisivitate specifica creditarii din anii 2005-2008. Chiar daca si azi societatile financiare, in special cele nebancare vin cu oferte de tipul celei "doar cu buletinul", totusi, limitarile legale nu mai permit aceleasi conditii facile de imprumut.

In perioada in care bancile bancile prefera sa crediteze statul roman, nu sa acorde credite catre populatie, in perioada in care conditiile de creditare solicitate de banci sunt din ce in ce mai drastice, in perioada in care gradul de indatorare admis de banci este din ce in ce mai redus, singura solutie pe care o au romanii de a face rost de imprumuturi urgente facile este aceea de a apela la Institutiile Financiare Nebancare.

Daca la banci trebuie sa astepti foarte mult pentru a primi un raspuns in privinta aprobarii creditului, solicitandu-ti o multitudine de acte, la societatile nebancare raspunsul il obtii in cateva ore, iar banii ii poti primi si intr-o ora de la aprobarea creditului, la tine in cont.

Daca la banci astepti trei saptamani ca intr-un final sa nu-ti aprobe deloc imprumutul, fara sa obtii macar un raspuns in privinta motivelor de respingere, n-ai alta solutie decat sa cauti modalitati alternative de a face rost de bani cand te gasesti intr-o situatie urgenta.

Din aceste motive si evident nu numai din aceste motive, pentru ca trebuie sa luam in calcul si cetatenii ce nu pot de pot imprumuta deloc la banci, avand in vedere faptul ca sunt inscrisi ca restantieri in Biroul de Credit, romanii incep sa fie din ce in ce mai atrasi de aceste multdorite credite rapide de la IFN. De ce nu se imprumuta oamenii direct la IFN si, in general, trec prin corvoada bancara, pentru ca mai apoi sa ajunga la a accesa un credit nebancar? Dintr-un motiv foarte simplu - creditele nebancare sunt mai scumpe.

Evident, daca discutam de imprumuturi rapide pe perioade scurte de timp, dobanda oricat de ridicata ar fi ea la IFN, aproape ca nu se observa, deci, poti lejer sa te imprumuti si sa-ti rezolvi problemele. Cand vine vorba insa de imprumuturi pe termen mediu si lung, atunci situatia se schimba, aproape dramatic, in sensul ca, dobanda perceputa pentru creditele rapide accesate pe o perioada mai lunga de timp determina un cost enorm.

De aceea, sfatul specialistilor, si al nostru implicit, este acela de a va imprumuta pe termen scurt.

Retineti ca orice institutie financiara nebancara va aproba creditul rapid si usor, conditiile de eligibilitate fiind dintre cele mai permisive, iar actele solicitate fiind minime: buletin, adeverinta de venit, factura de utilitati. Acestea sunt cerintele minime, iar imprumuturile urgente sunt la indemana oricui, banii putand ajunge la dumneavoastra in mana in maxim 48 de ore de la accesarea unui credit.


Concluzionand, la nivelului lui 2014, imprumuturile urgente de la IFN raman printre cele mai facile posibilitati de a obtine bani.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta