Credite nebancare urgente in 2014. Modalitati rapide de a face rost de bani

Afla care sunt cele mai simple si cele mai rapide modalitati de a accesa creditel nebancare urgente in 2014. Ce firme nebancare acorda astfel de imprumuturi rapide?


Creditele nebancare urgente fara garantii, fara giranti, fara adeverinta de venit, raman speranta romanilor pentru a face rost de bani si in anul 2014.

Daca ti-ai pierdut speranta de a obtine un credit bancare, reorienteaza-te si informeaza cu privire la ofertele firmelor nebancare, asa-numitele IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare).

Printre cele mai rapide si mai simple credite nebancare urgente din piata, la nivelul anului 2014 se numara cele apartinand urmatoarelor firme: Viva Credit, Provident, Simplu Credit, Easy Credit, TBI Credit, Cetelem, etc.

Dintre aceste firme ce ofera credite nebancare urgente, iese in fata din punctul de vedere al rapiditatii si al usurintei in privinta acordarii Viva Credit. Aceasta Institutie Financiara Nebancara ofera credite urgente pana la salariu, intr-un regim 100% online, toata formularistica completandu-se pe internet, iar actele necesare sunt upload-ate tot pe internet, adica online.

De retinut ca vorbim de imprumuturi fara garantii sau giranti, fara adeverinta de venit, fara hartii, de asemenea vorbim si de imrumuturi pentru restantieri, pentru cei cu un istoric negativ. 

Chiar daca nu sunt niste imprumuturi scumpe, aceste credite nebancare urgente raman o solutie pentru un om aflat la ananghie, intr-o situatie dificila.

Vorbind de firma Viva Credit, cea care acorda credite pana la salariu, sa detaliem un pic oferta lor:

- pentru un imprumut rapid de 300 de lei acordat pentru 20 de zile, veti avea de plata la scadenta 372 de lei (adica 300 de lei creditul initial la care se adauga dobanda de 72 de lei).

- pentru un imprumut rapid de 500 de lei acordat pentru 30 de zile, platiti la scadenta 680 lei (600 de lei imprumutul initial si 180 de lei dobanda);

- pentru un imprumut de 1000 de lei pentru 35 de zile, veti plati 1420 de lei (1000 de lei creditul initial si 420 de lei dobanda).

Acestea sunt cateva variante de sume pe care le poti accesa, prin intermediul creditelor nebancare urgente, pana la salariu de la Viva Credit.

De asemenea, Viva Credit ne spune ca nu garanteaza aprobarea unui credit, acest lucru depinzand de completarea completa a cererii de imprumut si de furnizarea tuturor informatiilor necesare.

Cerintele necesare pentru a accesa un astfel de credite nebancare urgente:

- varsta peste 21 de ani;
- venit din salariu, pensie sau PFA;
- un cont bancar sau un card;

Documentele solicitate:

- buletin de identitate;
- extras de cont
- documente care sa ateste bonitatea dumneavoastra;

Cum procedezi pentru a accesa un credit rapid de la Viva?

- in primul rand completezi cererea de credit;
- apoi urmeaza sa ti se verifice cererea si daca iti este aprobata, primesti banii in cateva ore; banii iti sunt livrati in cont in aceeasi zi in care ai aplicat pentru respectivul credit.

Daca intarzi cu plata, vei avea de plata penalizari de 1,2% dobanda pe zi, vei fi raportat la Biroul de Credit si de asemenea, se purcede la recuperarea sumelor restante datorate in acord cu legislatia in vigoare, contractul tau de credit fiind cesionat unor firme de recuperare debite (restante).

Daca esti de buna credita, poti solicita refinantarea creditului cu cel putin 5 zile inainte de scadenta. Refinantarea creditului nu se acorda automat, contractul de refinantare se aproba doar dupa plata dobanzii datorare pentru primul credit.

In sa retineti, aceste credite nebancare urgente sunt recomandate (chiar si de catre Viva Credit) doar unor nevoi urgente, unor situatii limita, pentru rezolvarea unor probleme. Nu este bine sa va angajati la o astfel de povara daca nu aveti capacitatea de a va rambursa creditul.

Postări populare de pe acest blog

CUM FAC ROST DE O SUMA MICA DE BANI

Vrei sa obtii bani urgent in 2 ore?

Imprumut ExtraSimplu, ieftin si simplu de accesat

Imprumut rapid de 1000 de lei

Imprumut rapid de 1500 de lei

Credite online instant la un click distanta